Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Cryptic rozdaje itemy z C-Store za darmo

Cryptic rozdaje itemy z C-Store za darmo

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 53 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Silver Phoenix
    Uczestnik

Dzisiejsze prezenty:- Rhode Island Class Refit - FED- Phalanx Science Vessel - KDF.

iron1992
    Uczestnik

teraz się postarali może jutro będzie coś większego i to dużo

Jamjumetley
    Uczestnik

Pięknie, tylko szkoda, że patchowanie stanęło 😛

gordian76
    Uczestnik

czyli nie tylko mi wolno się updatuje? da radę jutro odebrać statek?

I. Thorne
    Uczestnik

Do 10 PDT czyli jeśli się nie mylę do około 17 jutro.

Jamjumetley
    Uczestnik

czyli nie tylko mi wolno się updatuje?

Patch going VERY slow

Takie są efekty połączenia promocji z cotygodniowym update'em 😛

gordian76
    Uczestnik

hehe, no ale chcieli przyciągnąć ludzi to teraz mają 😀 ale w końcu łata się wgrała i jest ok. Martwiłem się, że może nie da rady na czas się wgrać. Dobrze, że jest trochę czasu zapasu na pobranie nagrody (jaka by nie była).

Silver Phoenix
    Uczestnik

Ok, czas na finał :)Dziś w menu:- Nebula Class Retrofit (Advanced Research Vessel Retrofit) dla FED- Marauder Flight Deck Cruiser (Marauder Patrol Cruiser) dla KDF.Niiice 🙂

gordian76
    Uczestnik

No i znów science 🙁 a Klingoni dostali lotniskowiec. Ogólnie wydaje mi się, że lepsze statki im wpadły 🙁

Silver Phoenix
    Uczestnik

Zważywszy na to, jak KDF jest traktowane przez Cryptic (dużo mniejsza liczba okrętów, mundurów, własnej linii fabularnej), to chyba w tym wypadku akurat byłoby OK.Zresztą KDF od początku ma więcej lotniskowców. FED mają tylko Atroxa, który kosztuje ile? 2500 ZEN?Gram raczej KDF, ale jako FED jestem z Nebuli zadowolony. Moja naukowa polata sobie tym dresiarskim (bo bez szyi!) Galaxy 🙂

tanas
    Uczestnik

Jak dla mnie (osoby bez tz."VIPa") te prezenty były dobre. Sam jednak bym wolał żeby zamiast 5 dni był jeden ale np:Dreadnought Cruiser (nie znam sie ale chyba statek ze spiral lance to dobry statek). Ale to tylko marzenie.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Spiral lance nie jest aż tak fajna, ponieważ wymaga utrzymania celu w promieniu jej działania. A ponieważ Galaxy-X ma zwrotność równą ciężarnej krowie, to... Chyba tylko w Cube idzie trafić ;)(żeby nie było - mam ten wariant Galaxy 🙂 i o ile samą klasę lubię, tak skuteczność w grze... E... Jaka skuteczność...?)

Slawek
    Moderator

http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...amp;postcount=5

Na pobranie okrętów T5 ma się czas aż do poniedziałku. Kto nie ma FED/KDF na 40 levelu a chciałby darmowy item, to może spędzić weekend na levelowaniu. 😉

MAK
    Uczestnik

oj tam tu nie chodzi o przydatność tych początkowych prezentów. Ja na ten przykład miałem 30 minut niezłej frajdy na wizualizacji rhode island gdyż jest to przepiękny mały stateczek i sama zabawa jego wyglądem zmienia szarą codzienność zdobywania ec/dill/zen w odrobinę bardziej różowy pokaz.

iron1992
    Uczestnik

ciekawe jaki będzie następny prezent od nich dla graczy może po kilka Zeni. Rzecz jasna jeśli będą chcieli to powtórzyć

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 53 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram