Big Bang Theory

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 65 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • m1ch4l
    Uczestnik

Ja w TBBT właśnie najbardziej lubię te geekowo-nerdowe rzeczy. W tym odcinku było tego sporo. W poprzednich mi tego nieco brakowało, dominował - jak to Elvenking powiedział - damsko-męski mainstream. Dlatego mogę śmiało powiedzieć, że to najfajniejszy odcinek w tym sezonie.Co do Wila to faktycznie, drobna niespójność w jego postaci (w sumie jakby poszukał to znalazłby kilka podobnych sytuacji dla innych bohaterów). Ale co tam, mi się końcówka podobała.

Piotr
    Klucznik

SPINEEEEEEER! 😉 Brzmi lepiej nawet. ;> A powrót mamy Sheldona przypomniał stare, dobre czasy. 😉

m1ch4l
    Uczestnik

No, matka Sheldona niezła, choć gdzie jej tam do matki Leonarda :). Odcinek niezły, kilka zabawnych momentów, ale bez rewelacji. Wcześniejszy mi się bardziej podobał.

Jamjumetley
    Uczestnik

W najbliższy czwartek 100 odcinek! Jak podaje TrekMovie.com, jeden z wątków będzie trekowy.

Dołączona grafika

SPOILER: Podczas gdy Leonard kombinuje jak na nowo zejść się z Penny, Sheldon otrzymuje pocztą niewłaściwe zamówienie. Wścieka się na tekturową sylwetkę Zachary'ego Quinto, bo Spock jest tylko jeden (Leonard Nimoy). Wkrótce Sheldon próbuje zaakceptować nowego aktora...

Zastanawiam się co, albo kto doprowadzi do zmiany nastawienia 😀

Diabeu
    Uczestnik

A może on właśnie ma zamiar zhejtować tego Spocka 😀

master_bruce
    Uczestnik

Znając zamiłowanie Sheldona do Spocka, to Zachary Quinto będzie w tarapatach...

Match
    Uczestnik

Uwaga, uwaga - 29 marca Sheldona odwiedzi Leonard Nimoy

http://www.cbs.com/shows/big_bang_theory/p...e-scenes/100194

Crane
    Uczestnik

Dla mnie ciekawym pomysłem na setny odcinek, byłoby zrobienie akcji w równoległym wszechświecie, gdzie to Penny jest kujonem, a chłopaki luzakami. Przy okazji nawiązanie do Star Treka jak znalazł 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Świetny ostatni odcinek z Hawkingiem 🙂

Cross
    Klucznik
    Dalek
    Uczestnik

Flash mob.So 2000 and 10.

r_ADM
    Uczestnik

Moze i tak, ale pr stunt wyszedl im swietny.

Cross
    Klucznik

I co sądzicie o obecnym odejściu od nerdyzmu na rzecz (obyczajowego) zamordyzmu? Mi, szczerze, to już niespecjalnie chce się oglądać...

Piotr
    Klucznik

Mam podobne odczucia. Coraz rzadziej jest śmiesznie, przynajmniej dla mnie. Zabrakło pomysłów na geekowy klimat lub scenarzyści uznali, że bohaterowie powinni z tego wyrosnąć i skupić się na swoich związkach. Oglądam jeszcze z rozpędu, ale nie wiem, jak długo.

Jamjumetley
    Uczestnik

Chyba ze dwa miesiące już nie oglądałem - mam podobnie jak Wy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 65 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram