Big Bang Theory

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 65 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

No a właśnie mnie się sakramencko podobał i był chyba w TOP 5 z tego sezonu :rotfl:

Jamjumetley
    Uczestnik

Shelly Cooper is a smelly pooper 😀

Match
    Uczestnik

Bardzo fajny finał czwartego sezonu.Tylko, że teraz trzeba czekać aż do jesieni na piąty 🙁

Jamjumetley
    Uczestnik

Chyba żaden wcześniejszy odcinek nie stosował też tyle trekowej terminologii 😉 Dobre zakończenie sezonu.

Piotr
    Klucznik

"Zabawa w kapitana" nagle nabrała nowego znaczenia. ;P

Diabeu
    Uczestnik

Albo motyw z Sheldonem i jego self-destruct sequence activated też rozwalił doszczętnie :rotfl:Tak samo jak powiedział, że jest oficerem Gwiezdnej Floty .No i w sumie nieźle pomieszali i mały cliffhanger się zrobił, czemu na 5ty sezon będę czekał z niecierpliwością.

Jamjumetley
    Uczestnik

"Zabawa w kapitana" nagle nabrała nowego znaczenia. ;P

Now prepare for... inspection. - Sposób w jaki Leonard to powiedział tak mocno Shatnerem zajechał. Te. Przerwy. Między. Słowami.

Piotr
    Klucznik

Trudno było. Tego. Nie dostrzec. ;DSwoją drogą, dziewczyny łatwo wciągają się w sci-fi. 😉

Elvenking
    Uczestnik

W ostatnim odcinku pojawił się Brent Spiner 😀

Eviva
    Uczestnik

Swoją drogą, dziewczyny łatwo wciągają się w sci-fi. 😉

Ciekawe, mnie mówiono, że sf nie dla dziewczyn jest. A początkowo, gdy mówiłam, że lubię ST, moi rozmówcy dziwili się bardzo twierdząc, że..."żeby kobieta interesowała się takim tematem?"

Manul
    Uczestnik

W ostatnim odcinku pojawił się Brent Spiner 😀

Obejrzałam ten odcinek tylko trzy razy! XD

Dalek
    Uczestnik

Abstrahując od występu Daty, czy nie zauważyliście, że ostatnie odcinki są takie jakieś... mniej śmieszne?

Barusz
    Uczestnik

Spiner wypowiedział może trzy zdania.Mnie się ten odcinek podobał, ze względu na przygody Howarda (choć tylko relacjonowane przez jego dziewczynę) i motyw z listą na dyskietce, choć z wyprodukowaniem jej w roku bodaj aż w 1989 r. akurat przegięli. Natomiast, co mnie skomfudowało to to, że...SPOILERYej, to zły Wil nagle już nie jest zły? W ogóle? Czy tylko ja miałem wrażenie, że odcinek skończył się cokolwiek nagle i znienacka? Ponadto on przecież wtedy na kręgielni z premedytacją i bez dobrego powodu, praktycznie dla zabawy, rozbił związek Penny i Leonarda, a teraz co, nagle tak po prostu zaprasza go na imprezę, a ten zwyczajnie przychodzi, jakby byli kumplami? WTF? ;>

Elvenking
    Uczestnik

Abstrahując od występu Daty, czy nie zauważyliście, że ostatnie odcinki są takie jakieś... mniej śmieszne?

Zauważyłem, że jest trochę mniej geekowego humoru, a trochę więcej damsko-męskiego mainstreamu, ale tak czy inaczej wciąż mi się podoba.

Match
    Uczestnik

Kot Schrodingera i zasada nieoznaczoności Heiselberga w odniesieniu do przyjaźni nie są geekowe? :rotfl:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 65 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram