Animowane SF

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 252 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

X-Men Anime (2011) - nie oglądajcie tego, nie idźcie tą drogą. Na 12 odcinków zaledwie jeden niezły. Całość masakrycznie przegadana i niestety raczej nudna.

A cycki chociaż były? Bo jak nie, to to nie mogło być anime.

Eviva
    Uczestnik

Animowanego He-Mana oglądałem chyba ze 20 lat temu i mi się podobało.

Bałem się wtedy Szkieletora trochę 😉

Nie "animowanego He-Mana", a "He-Mana" w wersji anime, zgroza. Oryginał by dobry, robił go Hal Sutherland. Jest też film aktorski 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Jak to nie mogę napisać animowanego? :PA film aktorski ponoc mega kupa 😆

Match
    Uczestnik

X-Men Anime (2011) - nie oglądajcie tego, nie idźcie tą drogą. Na 12 odcinków zaledwie jeden niezły. Całość masakrycznie przegadana i niestety raczej nudna.

A cycki chociaż były? Bo jak nie, to to nie mogło być anime.

No jacha

Eviva
    Uczestnik

Jak to nie mogę napisać animowanego? 😛

A film aktorski ponoc mega kupa 😆

Napisać możesz, ale to nie to samo.

A film aktorski, no cóż... loty niewielkie, ale kilku dobrych aktorów jest.

Dołączona grafika

Manul
    Uczestnik

O boshe... Obejrzałam X-men Anime.Piszę tego posta z klawiatury dla niewidomych, bo to co zobaczyłam wypaliło mi oczy...

Eviva
    Uczestnik

O boshe... Obejrzałam X-men Anime.

Piszę tego posta z klawiatury dla niewidomych, bo to co zobaczyłam wypaliło mi oczy...

A ostrzegano Cię, złotko 😆

Match
    Uczestnik

Są jeszcze Wolverine i Iron Man 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

loty niewielkie, ale kilku dobrych aktorów jest.

Ale chyba o Dolphie nie mówisz?

Manul
    Uczestnik

A ostrzegano Cię, złotko 😆

No, ale ze mną jak z dzieckiem. Mówią: Nie dotykaj, to ja dotykam. Mówią: Nie oglądaj, a ja oglądam.

Myślę, że więcej tego błędu nie popełnię. Do następnego razu.

Eviva
    Uczestnik

Ale chyba o Dolphie nie mówisz?

Wiesz, ja go lubię. Mam do niego słabość. Nie znoszę większości "mięśniaków", ale Dolph mnie jakoś rozbraja tym niewinnym spojrzeniem i kanciastą gębą 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Wiesz, ja go lubię. Mam do niego słabość

Większość jego ról z powodzeniem lepiej zagraliby bracia Mroczkowie. Ale tak to już jest, że nad sympatiami trudno zapanować.

Eviva
    Uczestnik

Wcale nie twierdzę, ze jest dobrym aktorem. Takim sobie. Ale to po prostu sympatyczny facet 🙂 No i dobrze się bije.

Coen
    Uczestnik

Dolph to Dolph, klasa sama dla siebie. Ma w swoim dorobku filmu dobre, ma kiepskie. Ale przynajmniej nie udaje, że s*a wyżej niż d**e ma.W mojej ocenie wersja filmowa He-mana cierpiała nie z powodu doboru aktorów, a dekady w której powstała. Niestety wiele produkcji fantasy/s-f z tego okresu miało syndrom świata realnego z którym musiały się zmierzyć (choćby drugi Władca Zwierząt). A, że "I have the Power" Dolpha wypada gorzej niż w kreskówce...no cóż, jak mówię, ma on filmy takie i takie.Za to jego "Wieszam pirata na maszcie" jest po prostu genialne :)Co do He-mana animowanego to jestem sporym fanem nowej wersji z XXI wieku. Szkieletor w niej jest po prostu rewelacyjny, w końcu widać, że coś potrafi. Jest też różnica w wyglądzie miedzy Adamem a He-manem a świat przedstawiony ma naprawdę świetny klimat. Co ważniejsze zachowano też walory edukacyjne serialu.No i drugi sezon z ludźmi-wężami i najbardziej epickim z możliwych wyjaśnień mocy zamku Grayskull. Po prostu poezja 🙂

Eviva
    Uczestnik

A gdzie ten drugi sezon można zobaczyć? bo ja widziałam tylko pierwszy, a tak naprawdę chciałabym mieć oba - He-Man to mój poniekąd ulubieniec.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 252 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram