Forum › Fantastyka › Inne sci-fi i pozostałe gatunki › Animowane SF
Zdecydowanie tak.Ale muszę powiedzieć, że oglądając niedawno dwa pierwsze odcinki z przykrością stwierdziłem, że nie wytrzymał próby czasu.
wiesz Match to jest też tak, że nasze oczekiwania były mniejsze...ale i tak mi się łezka zakręciła jak zobaczyłem jego intro 🙂 Manul wymiatasz 🙂 opis świetny, przypomniało mi się jak kiedyś matka mojego kumpla powiedziała, że Maciej to lubi ten film "o wariotach co w kaskach latają". Jak ktoś odgadnie to stawiam browara albo drinka albo co kto sobie zażyczy 🙂
Diagnoza - brak poczucia humoru.
E tam, wręcz przeciwnie, ogromne poczucie humoru. To po prostu nie moja stylistyka.
Ja tam lubię klasyki i czasem sobie coś obejrzę na YT jak mam przypływ wspomnień.
Co do CN, to za moich czasów to było coś 🙂 teraz to bym własnemu dziecku za karę kazał oglądać.
Co do CN, to za moich czasów to było coś 🙂 teraz to bym własnemu dziecku za karę kazał oglądać.
Dokładnie. Puszczają teraz szajs, którego nikt nie będzie za 5 lat pamiętać. Najgorsze są te live-action seriale młodzieżowe. A co powiecie na poniższy remake brytyjskiego klasyka?
Captain Scarlet
Nie ma w ogóle czego porównywać. Bez klimatu, beznadziejne, do tego animacja nie jest rewelacyjna. Tanie efekciarstwo. Oryginał to co innego, tak samo Thunderbirds. Już kiedyś pisałem, że realizacja nawet dzisiaj robi niesamowite wrażenie. Poza tym te makiety i modele - miodzio.
Jeśli komuś na tym forum mówi coś nazwa Battletech lub Mechwarrior to może zna i to;Całą serię można obejrzeć na YouTube 🙂 ..Dzięks Piotr.
przypomniało mi się jak kiedyś matka mojego kumpla powiedziała, że Maciej to lubi ten film "o wariotach co w kaskach latają". Jak ktoś odgadnie to stawiam browara albo drinka albo co kto sobie zażyczy 🙂
Dziękuję :*
Chodzi o Gwiezdne Wojny? Teściowa moja tak je recenzuje 😀
Działa, działa, tylko trzeba w ten sposób. 😉
Spróbuj edytować.
JJ,Nie znam pierwowzoru, ale tak:Grafika odraża, klimat może i jest, ale nie ma tam poczucia humoru, a to poważna wada.Powinno być:"Your violence disgust us...""Tony, shoot it!"
Jeśli komuś na tym forum mówi coś nazwa Battletech lub Mechwarrior to może zna i to;
http://www.youtube.com/watch?v=A-_-8D8R4CU&NR=1
Całą serię tego można obejrzeć na YouTube 🙂 .
Hmn dziwne [ youtube ] film [ /youtube ] nie działa mi :glare: .
Nie stanowcze nie temu serialowi, jak maja być roboty w amerykańskim wykonaniu to tylko i wyłącznie Exo Squad:
Polecam bardzo dobre scif, JEST JUŻ NA DVD.
BTW Mechwarrior 4 jest dostępny za darmo.
Grafika odraża, klimat może i jest, ale nie ma tam poczucia humoru, a to poważna wada.
Grafika poprawiła się w późniejszych odcinkach. To jest pierwszy. Humoru za bardzo się nie uświadczy ani w oryginale, ani w remake'u. Taka konwencja
Powinno być:
"Your violence disgust us..."
"Tony, shoot it!"
Głos Mysteronów powiedział "Your violence disgusts us...". Wszystko prawidłowo. Violence to liczba pojedyncza. Co do "Tony, shoot it!" - nie za bardzo rozumiem :>
Tutaj pierwszy odcinek oryginału (rok 1967):
Manul Jak będzie jakiś zlot forum (jest coś takiego?) albo będziesz w Poznaniu to zgłoś się po obiecaną nagrodę 🙂 Gratuluję :*
Nie stanowcze nie temu serialowi, jak maja być roboty w amerykańskim wykonaniu to tylko i wyłącznie Exo Squad:
Gdzie? Jak? Kiedy?
Muszę to mieć!!
Głos Mysteronów powiedział "Your violence disgusts us...". Wszystko prawidłowo. Violence to liczba pojedyncza. Co do "Tony, shoot it!" - nie za bardzo rozumiem :>
Bzdura, literówka, albo co. Nie wiem czemu pominęłam s.
Nie wiem jak się Ci goście nazywają, więc jednego nazwałam Tony. Często tak dodaję kwestie do oryginalnego scenariusza, gdy coś mnie nudzi, gorzej gdy robię na głos... przy innych.
Bartas,
Jak będziesz szedł na pielgrzymkę to daj znać. Nie omieszkam się upomnieć. 😀
Jeśli komuś na tym forum mówi coś nazwa Battletech lub Mechwarrior to może zna i to;
Całą serię tego można obejrzeć na YouTube 🙂 .
BTW Mechwarrior 4 jest dostępny za darmo.
Heh oczywiście że znam Exo Squad, oglądałem to dawno temu jak pierwszy raz leciał na rtl7, ale co Ci się nie podoba w Battletechowym serialu? walki wyglądały okropnie jasne ale przygoda, setting i story nawet nawet, zresztą nie ważne heh 🙂
Oczywiście że wiem o darmowym MW4 heh ale mam jeszcze oryginalne pudełka ze starymi mechwarriorami, a wiesz o Assault Tech 1: Battletech? i Battlemech Hanger (mod do Battlefielda 2142) + Inner Sphere Wars bo pewnie o Mechwarrior: Living Legends i nadchodzącym nowym Mechwarriorze to tak.