Animowane SF

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 252 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • The D
    Uczestnik

Ja ostatnio oglądam "Ligę Sprawiedliwych". Całkiem spoko, może bez rewelacji ale przyjemnie się wieczorami pogapić.

Też oglądałem, ale od momentu gdy dorzucili do tytułu "Unlimited" zaczął mnie nużyc i odpuściłem. Niby dali szansę zaistniec na ekranie dużej ilosci drugoplanowych herosów, ale rezygnacja z dwuodcinkowców znacznie odbiła sie imho na jakości scenariuszy,

Cross
    Klucznik

Zacząłem Teenage Mutant Ninja Turtles (z bieżącego roku) i muszę przyznać, że mimo początkowego sceptycyzmu - spodobał mi się.

Dalek
    Uczestnik

hehePodoba mi się jak w trailerze się chwalą, że korzystają z klisz fabularnych ;P

master_bruce
    Uczestnik

też oglądam 🙂 jakbym znowu miał 10 lat 🙂

Cross
    Klucznik

Obejrzałem pierwszy odcinek Tron Uprising. Nie mogłem się przekonać do filmu (poza oczywiście pierwowzorem), i do tego serialu też jakoś nie mogę.

Cross
    Klucznik

Ok, wszedł mi ten Tron 🙂 Chyba za bardzo zasugerowałem się filmem fabularnym, który był słaby.

Piotr
    Klucznik

Też oglądam i o ile wygląd postaci (ich propooooooorcje) mnie drażnią - a właściwie drażniły, bo przyzwyczaiłem się bardzo szybko - o tyle sam serial jest udany. Mam jednak nieodparte wrażenie, że podobałby mi się bardziej, gdybym nie znał filmu. ;>

Coen
    Uczestnik

Niestety, zawsze gdy widzę coś związanego z Tronem, nieodparcie kojarzy mi się z tą produkcją.A, że nią nie jest, to zostawia gorzki posmak i nie mam ochoty się z tym zapoznawać.

gawronek.91
    Uczestnik

mam mały problem z animowanym filmem SF jestem prawie pewna że był tam wątek prawie jak z króla Artura, chodzi o to że jakiś chłopak wyciągał miecz ze skały ale oprócz tego to pamiętam jakieś niebieskie osoby, kobietę i mężczyznę i chyba za wiele w tym filmie nie mówili, jakąś wojnę bo na pewno zastępy żołnierzy szły w natarciu na jakieś królestwo chyba, scene z jakiejś opuszczonej twierdzy albo laboratorium, jakiś chłopak odnajduje tam jakąś dyskietke z wiadomością... no nie wiem albo wy rozwiejecie moje wątpliwości i luki w pamięci albo tylko wspomnienie mojego filmu animowanego z dzieciństwa zabiore ze soba do grobu nie znając tytułu tego filmu... ostatnią rzeczą jaką mogę dodać jest to że o ile dobrze pamiętam to przekrój lat w jakim oglądałam ten film lub bajkę bo tego nie moge wykluczyć są lata 97' 98' 99'.

Cross
    Klucznik

Zacząłem Ultimate Spider-Man. Niestety, ta nastoletnia wersja pająka jest raczej nie dla mnie 🙄

Cross
    Klucznik

Mass Effect: Paragon Lost. Szczerze mówiąc - biorąc pod uwagę, że to film oparty na grze - spodziewałem się czegoś gorszego. Ale i tak szału nie ma.

LIBERTO
    Uczestnik

animacja z wyglądu przypomina mi seri "było sobie życie" czy inne tym podobne. nieco doroślejsze graficznie ale jednak. zdecydowanie nie dla mnie

Zacząłem Ultimate Spider-Man. Niestety, ta nastoletnia wersja pająka jest raczej nie dla mnie 🙄

serial zdecydowanie dla najmłodszych fanów Spideya. zbroja, motocykl i te śmieszne "animacyjki"? nie, zdecydowanie nie

Cross
    Klucznik

Miejscami zabawne.

Diabeu
    Uczestnik

Też oglądałem większość tych 'DC animated comic novels' i faktycznie najlepszy z nich to był All-star Superman. Obok niego też świetne to Batman: The Dark Knight Returns part 1 & 2 oraz Batman: Red Hood. Reszta to już trochę średniaki.

Moradin10
    Uczestnik

2 seriale które mi się podobają to:Avengers i Batman przyszłości ( z młodym następcą Batmana) Ten oglądałem dawno dawno temu jak w TV leciał. Ale bardzo mi się podobał.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 252 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram