Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

Ano, no i w tym odcinku z Ferengami jednego z nich grał Ethan Philips (Neelix z VOY), odrazu go poznałem, po charakterystycznym głosie i zachowaniu ;]3x06- Exile.Też fajny, poza tym było na czym oko zawiesić, jak boska Hoshi paradowała w tej sukience ;D

Eviva
    Uczestnik

Nareszcie ktoś, kto lubi Hoshi! Myślałam, że za życia tego nie doczekam...

Cross
    Klucznik

było na czym oko zawiesić, jak boska Hoshi paradowała w tej sukience ;D

Poczekaj stary na odcinki dziejące się w mirror universe i T'Pol oraz Hoshi w ichniejszych mundurach :wub:

Diabeu
    Uczestnik

Hoshi jest zajebista- piękna i inteligentna, no i ta azjatycka egzotyka :wub: Tylko trochę szkoda, że jej rola jako (także) tłumacza została odsunięta.Jak dla mnie to właśnie Hoshi jest nr 1 jak chodzi o Trekowe boginie piękności.

Cross
    Klucznik

No to masz 🙂

Dołączona grafika

Eviva
    Uczestnik

Ona jest naprawdę śliczna. Według mnie szkoda, że nie doczekała się takiego wyeksponowania jak omdlewająca Troi w TNG - dużo bardziej zasługiwała na uznanie.Ale żeby nosić taki mirrorowy mundurek, to trzeba miec niestety dużo lepszą figurę niz to, czym ja dysponuję, a szkoda...

Lo'Rel
    Uczestnik

Nareszcie ktoś, kto lubi Hoshi!

Panie z Błękitnej Linii trzeba lubić, mają taką niewdzięczną pracę.

Diabeu
    Uczestnik

Cross- o matko, prawie się wywaliłem ze stołka.Jolene Blalock też prześwietna, ale IMHO nie aż tak piękna jak Linda Park.Ja mam chyba fioła na punkcie Azjatek 😯

Cross
    Klucznik

Te mundury to strzał w dziesiątkę:

Dołączona grafika

Zresztą już w TOS-ie w lustrzanym wszechświecie były w podobnym klimacie 🙂

Dołączona grafika

Piotr
    Klucznik

Nareszcie ktoś, kto lubi Hoshi! Myślałam, że za życia tego nie doczekam...

Ależ Eviva, wielu lubiło Hoshi - ze mną włącznie. Do czasu, gdy jej postać została spłycona do roli statystki na mostku. Tuż obok Mayweathera.

r_ADM
    Uczestnik

Do czasu, gdy jej postać została spłycona do roli statystki na mostku.

Czyli lubiles ja do drugiego odcinka? :]

Piotr
    Klucznik

No dalej też coś tam było, ale coraz mniej, mniej...

Barusz
    Uczestnik

Jak jako jedyna osoba z załogi miała udane wakacje na Risie ;)Jeszcze co do Ferengich, to... powtórzę znów to co pisałem jakoś pięć lat temu 😉 Nie sądzicie, że to raczej scenarzyści TNG i DS9 pokpili sprawę? Picard dokonuje z nimi pierwszego kontaktu, są bardzo tajemniczy itd., a... po dwóch latach są już dosłownie wszędzie, nasi wpadają na nich bez przerwy? I to właśnie ENTek jakoś tam tłumaczy sprawę: Ferengi przekonują się, że na ludziolach wiele nie zarobią i potem trzymają się od Federacji z daleka tak długo jak to możliwe. Ten odcinek był bardzo kiepski sam w sobie (obcy opanowują statek, potem nasi go odbijają i jest koniec - to ma być scenariusz?), ale nie od strony kanonu.Na marginesie z podobnych względów uważam za katastrofę tak chwalony przez Ciebie Diabeu odcinek o wolkańskich Zombi: przez 30 minut zombi ścigają naszych po statku - to ma być rdzeń fabuły odcinka ST? WTF?

mario es
    Uczestnik

Zamiast nazwy co aktualnie oglądam temat powinien mieć nazwę co aktualnie sciągąm ; ,Teoretycznie nie popieram piractwa więc mogę tylko napisać tyle że zabieram się za klasykę czyli trzy sezony Star Trek The Original Series .

Barusz
    Uczestnik

A kto teraz ściąga? 😉 Wszystko jest na serwisach video, ściąganie to teraz dla wielu coś tak odległego jak pager zamiast komórki ;>Przyjemnego męczenia się z klasyką 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram