Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Romek 63
    Uczestnik

A ja ciągle Star Trek DS9 - kończę powoli 4 sezon.

Barusz
    Uczestnik

Ostatni odcinek tegoż, to była najboleśniejsza dla mnie chwila w całych dziejach ST.Ja czekam na wrzesień, kiedy na ekrany TVP powrócą m.in. Klan i Moda na Sukces 🙂

mario es
    Uczestnik

Aktualnie drugi raz oglądam po rocznej przerwie Star-Trek Voyager sezon 3 odc 15.

Flashbones
    Uczestnik

Ja obecnie oglądam JAG sezon 3.

Diabeu
    Uczestnik

Ostatni odcinek tegoż, to była najboleśniejsza dla mnie chwila w całych dziejach ST.

Ja czekam na wrzesień, kiedy na ekrany TVP powrócą m.in. Klan i Moda na Sukces 🙂

rotfl 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Diabeu
    Uczestnik

Ja od mniej więcej 2 miesięcy oglądam Smallville, czyli o Supermanie zanim włożył supergacie oraz super rajstopy i zaczął latać.Aktualnie 3/4 9ego sezonu, bardzo dobra rozrywka, chociaż w necie są dosłownie całe rzeki żali jak to popsuli kanon 😀

Romek 63
    Uczestnik

Ciągle jeszcze tak powoli ( żeby mi się za szybko nie skończył 😀 ) Star Trek DS9 sezon 5, bo tylko DS9 z Treka do obejrzenia mi został.

fluor
    Klucznik

Aktualnie ostatni sezon House'a. Ogląda się przyjemniej niż siódmy.

Match
    Uczestnik

Ja House'a nie mogę - identyczny schemat w prawie każdym odcinku, odrzuciło mnie.

Flashbones
    Uczestnik

JAG sezon 7 nie sądziłem, że ten serial tak mnie wciągnie 🙂

master_bruce
    Uczestnik

U mnie na bieząco "Sons of Anarchy", "Alphas", "Dr Who", "revelations" i "Big Bang Theory" noi 5 sezon Voyagera

Reyden
    Uczestnik

Z bieżących serial to oglądam CSI:LV , Warehouse 13 i Fringe .Na dniach skończyłem Oddysey 5 , szkoda że go przerwali , urywa się w najlepszym momencie .A do tego od czasy do czasu powtarzam sobie wybrane odcinki VOYA ( sporo z 4 sezonu np. 4x14 czy oba 2 podwójne epizody w S4 czy 4x26 ) , SG1 , B5 .SG1 6x17 i VOY 4x14 walczą o palmę najczęściej oglądanego odcinka , każdy widziałem już chyba ze 20 razy i dalej mi się nie nudzi .

Diabeu
    Uczestnik

To ja aktualnie cisnę - 1. Fringe2. warehouse 133. Doctor Who4. Supernatural5. The big Bang Theory6. Awake7. Homeland8. Boardwalk Empire9. DexterCzekam na śmiałka który mnie przebije 😛

Flashbones
    Uczestnik

Jakiś czas temu zaczął się nowy sezon w świecie seriali, a oto moja lista:1.Dexter 2.Homeland 3.Mentalist4.Revenge 5.Revolution 6.Breaking Bad7.Supernatural 8.Arrow 9.Last Resort 10.Person of Interest 11.Hunted 12.Fringe 13.Strike Back 14.NCIS15. Castle16. Hawaii Five-O17. Nikita18. JAG sezon 7

fluor
    Klucznik

Jeśli lubisz seriale "policyjne" to zdecydowanie mogę polecić "Castle" - jest zbudowany na ciekawych postaciach i zawiera masę nawiązań do scifi i popkultury.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram