Forum › Fantastyka › Inne sci-fi i pozostałe gatunki › Aktualnie oglądam...
Oglądam teraz 8 sezon X-Files, brakuje Muldera, bez niego jest jakoś gorzej, ale mimo wszystko Doggett radzi sobie całkiem dobrze, wiec póki co nie ma co narzekać za bardzo.
Dogget i Monica sobie świetnie poradzili w 8mym sezonie.
Obejrzałem więcej odc. 8 sezonu i przyznaje, że Doggett jest świetny.
Jestem wlasnie w srodku drugiego sezonu Angela. Ten serial jest tak przerazliwie slaby, ze az sie w glowie nie miesci. Po pierwszym sezonie ludzilem sie opiniami z netu, ze serial sie rozkreci a tu nadal bieda. Historyjki mdle i przerazliwie nudne, postacie bez krztyny polotu, dialogi do tych z Buffy nawet sie nie umywaja. Poza Cordelia, ktora od czasu do czasu spowoduje wykrzaywienie ust w usmiechu ten serial nie ma absolutnie nic.
Ja kiedyś ze 4 lata temu obejrzałem ze 6 odcinków Eureki i nie wiedzieć dlaczego przestałem.Teraz nadrabiam, zacząłem właśnie 3 sezon i muszę Wam przyznać, że jak na moje geekowo-nerdowe wymagania to serial jest wręcz rewelacyjny. Kocham takie sprawy jak nowe wynalazki czy niewytłumaczalne (początkowo) fenomeny, które przetaczają się przez to małe miasteczko.Do tego naprawdę potrafiące się polubić i sprawnie napisane i zagrane postaci, sporo dobrego humoru (głównie za sprawą Szeryfa Cartera i Fargo).Jak dla mnie mix idealny, no i jeszcze fajnie, że pomimo fabularnej odrębności odcinków cały czas przewija się ten główny motyw związany z tym artefaktem.Nie mogę się już doczekać tych crossoverów z Warehouse 13 (jak narazie tamtych 2 razy odwiedził Fargo), mam nadzieję że agenci Myka i Pete odwiedzą Eurekę i wyniknie z tego coś ciekawego :)PS. Saul Rubinek znany z W13 jako Artie grał w pierwszym sezonie doktora Carla Carlsona.Poza tym było też parę fajnych tekstów o Star Treku i nBSG :)Szkoda, że zapowiadany 5ty sezon będzie ostatnim, ale pocieszam się że mam jeszcze sporo dobrej zabawy z Eureką.Cholera, to chyba najdłuższy post jaki tu napisałem 😛
mam nadzieję że agenci Myka i Pete odwiedzą Eurekę i wyniknie z tego coś ciekawego
Nic z tych rzeczy, niestety.
No już się dowiedziałem, że to będzie Claudia, też może być :)Kurde czemu takie fajne seriale kasują, nie potrafię sobie przypomnieć ani jednego słabego odcinka Eureki 🙁
Kurde czemu takie fajne seriale kasują, nie potrafię sobie przypomnieć ani jednego słabego odcinka Eureki 🙁
Także lubię Eurekę i nie mogę odżałować, ze 5 będzie ostatnim sezonem 🙁 oj szkoda tak fajnego serialu.
Borgiowie u mnie na tapecie. Zdecydowanie przyjemny mini-serial, zwłaszcza jak się człowiek "rozwali" na całą szerokość fotela z lampką porządnego dwójniaczka, albo ew. Porto w łapie. Star Trek mnie totalnie odrzuca, z niewiadomych względów. No "In a Mirror Darkly" jest ok. All Hail Empress Sato!
Obecnie oglądam TAS i całkiem mi się podoba. Ogląda się szybko i przyjemnie, poza tym miło zobaczyć ulubioną załogę w rysunkowym wcieleniu. No i to okazja do zobaczenia Klingonów w różowych mundurach 😀
Ja aktualnie Smallville, jestem równo w połowie sezonu nr 3.
Jestem wlasnie w srodku drugiego sezonu Angela. Ten serial jest tak przerazliwie slaby, ze az sie w glowie nie miesci. Po pierwszym sezonie ludzilem sie opiniami z netu, ze serial sie rozkreci a tu nadal bieda. Historyjki mdle i przerazliwie nudne, postacie bez krztyny polotu, dialogi do tych z Buffy nawet sie nie umywaja. Poza Cordelia, ktora od czasu do czasu spowoduje wykrzaywienie ust w usmiechu ten serial nie ma absolutnie nic.
Buffy widziałem tylko 4 sezony ale stwierdzam że Angel jest o wiele lepszym serialem, nie wiem jakim posobem Buffy miała 7 sezonów. Angela poprostu trzeba przetrawić, tak mi się wydaje i według mnie jest to najlepszy serial/"film" związany z wampirami.
Taa, caly czas trawie. Dobrnalem do 5 sezonu i mimo chwilowej zwyzki formy na przelomie sezonow 3 i 4, poprzednia opinie podtrzymuje. Nudny serial ze slaba fabula, przecietnymi dialogami i glownym bohaterem pozbawionym jakiejkolwiek charyzmy.