Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

No wiem, że nie grał, bo ENTka zaliczyłem jakieś pół roku temu ale to było takie fajne nawiązanie. Proroctwo co do przyszłej roli :PCo do Weyouna, to nie mogę się doczekać aż go ujrzę w akcji.

Flashbones
    Uczestnik

Co do Weyouna, to nie mogę się doczekać aż go ujrzę w akcji.

Wenyouna zagrał wyśmienicie.

oolloo
    Uczestnik

Voyagera już skończyłem i aktualnie oglądam 2gi sezon DS9. Nie mogę się doczekać Wojny z Dominium, gdyż lubię nieco walki okrętów (chociaż dobra dyplomacja czasem też nie zaszkodzi).

Barusz
    Uczestnik

SPOILERYPrzed Wojną z Dominium będziesz miał jeszcze tzw. zimną wojnę z Dominium (która miejscami będzie całkiem gorąca, tj. statki będą wybuchać ;)) oraz już całkiem gorącą wojnę klingońsko-federacyjną, klingońsko-kardasiańską itd. 😉

Diabeu
    Uczestnik

No ja jestem równo w połowie 3ego sezonu DS9, i serial ten poważnie aspiruje do bycia najlepszym z całego uniwersum.Z tym Dominium to aktualnie taka zimna wojna jak wspomniał Barusz.

Lo'Rel
    Uczestnik

DS9 nie musi aspirować. To jest najlepszy serial z uniwersum.

Elvenking
    Uczestnik

Dziś obejrzałem TOS 1x08 Balance Of Terror - jeden z moich ulubionych odcinków 🙂

Diabeu
    Uczestnik

DS9 nie musi aspirować. To jest najlepszy serial z uniwersum.

No wiesz ja jeszcze połowy nie obejrzałem, więc dla mnie jak narazie musi.

Ale rozkręca się naprawdę porządnie.

oolloo
    Uczestnik

Może mi ktoś podpowiedzieć w którym miej więcej odcinku stanie się to?

Dołączona grafika

oolloo
    Uczestnik

Przepraszam, myszka mi się psuje w konsekwencji czego post się zdublował. Żeby nie było jakiegoś spamu dodam, że Sisko w pierwszej wersji wyglądał poważniej.

Barusz
    Uczestnik

Link/obrazek mi coś nie działa. Jeżeli pytasz o zmianę wyglądu Sisko, to najpierw zapuści brodę (3x22, Explorers), a nieco później zgoli włosy (4x01, The Way of The Warrior).

Eviva
    Uczestnik

Link/obrazek mi coś nie działa. Jeżeli pytasz o zmianę wyglądu Sisko, to najpierw zapuści brodę (3x22, Explorers), a nieco później zgoli włosy (4x01, The Way of The Warrior).

Zapuści brodę, no dobrze, ale mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy, czemu zafundował sobie taką glacę?

Elvenking
    Uczestnik

Strzelam, że chciał wzorować się na najlepszym z kapitanów 😉

Barusz
    Uczestnik

Przygotowania do inwazji Borga - żeby ówentualna asymilacja, jak już się zdarzy, była chociaż możliwie bezbolesna.A tak serio-serio, to po prostu uzna, że pora na odmianę, i że skoro mrok zagląda przez okno - tuż przedtem inwazja ze strony Dominium zacznie się robić realna - to trzeba to zrównoważyć jakimś poprawiającym humor elementem ;] W bodaj drugiej scenie w nowej wersji pokaże się swojej nowej dziewczynie i ona uzna to za sexowne ;)Teraz już widzę obrazek i możliwe, że oolloo chodziło o ponowne spotkanie dwóch kapitanów - jak tak, go już nie będzie nigdy, wspólne sceny mieli tylko w pilocie.

oolloo
    Uczestnik

Chodziło mi o fryzurę, choć nie powiem, że ponowne spotkanie Sisko z Picardem mnie nie interesowało. Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi. Mniej więcej kiedy komandor dostanie awans?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram