Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Flashbones
    Uczestnik

Z Archiwum X - bardzo dobry serial, świetnie się ogląda. Widziałem kiedyś pojedyncze epizody jak puszczali pierwszy raz na TVP2, ale wszytko zapomniałem. Na chwilą obecną kończę sezon 4

T'San
    Uczestnik

Hmm, ja właśnie zaczęłam SGU. Jestem pod wrażeniem. Niewielkim, ale zawsze.

Lo'Rel
    Uczestnik

Pierwszy sezon SGU jest hmm, dziwny. Powolny i wprowadzający w realia. Lecz warto go obejrzeć. Potem wiele się zmienia, szkoda tylko, że nie przyjdzie nam zobaczyć końca.

Diabeu
    Uczestnik

Skończyłem właśnie 2gi sezon DS9.Był rewelacyjny.A po odcinku 'The Jem'Hadar' jestem tak szalenie podekscytowany tym, co będzie dalej, że dzisiaj chyba cały dzień będę oglądał DS9! 🙂

Flashbones
    Uczestnik

Kolejne sezony będą jeszcze lepsze.

Galactica
    Uczestnik

Ja zaczynam Treka, a dokładnie filmy od I do VI. Teraz oglądam ST 2.Potem Entek.I zaczynam się zastanawiać, dlaczego wcześniej nie zacząłem oglądać ST 🙂 Najlepsze zostawiłem na koniec 🙂

Match
    Uczestnik

Filmy na początek to jednak bez sensu - nie żeby miały specjalną ciągłość z serialem, ale to nie są szczyty kinematografii ;]

Jamjumetley
    Uczestnik

Jestem w połowie pierwszego sezonu The X Files. Serial całkiem dobry, ale często mocno przewidywalny. Zobaczymy jak będzie dalej.

EDIT: O! Hammond z Teksasu wciela się w tatusia Scully. W ogóle to sporo tu drugoplanowych aktorów widzianych w innych serialach sci-fi.

Lo'Rel
    Uczestnik

Właściwie to dla świata ST kolejność nie ma znaczenia. Najrozsądniej jednak chyba oglądać według daty produkcji. Może poza TOSem, ten najlepiej na końcu, bo zestarzał się okrutnie. A filmy gdzieś między serialami. I tyle.A ja lecę z czwartym sezonem SG1.

Galactica
    Uczestnik

Hmm, to niby TNG?Za TOSa nie wiem czy sie wezmę. Jest dla mnie za stary technologicznie. Ciężko mi się ogląda filmy z lat 80tych, a co dopiero wcześniejsze (no może poza SW).

Match
    Uczestnik

SG-1 lecę 9ty sezon - muszę powiedzieć, że serial trzyma poziom przez cały czas emisji.

Lo'Rel
    Uczestnik

Raczej tak Galactica, Tylko wiesz, możesz się zrazić. Pomimo dominującej konwencji, to seriale różnią się od siebie. Z pominięciem DS9, bo to serial co najmniej o klasę wyżej stojący od reszty Treków. Choć Voyagera lubię, tak po prostu. TOSa obejrzyj kilka najważniejszych odcinków, chyba nawet w tym temacie wymieniano które to. SG1 jest po prostu świetny, szyderstwa O'Neilla są wspaniałe. Choć czasem robi z siebie głupka.

Diabeu
    Uczestnik

Jestem w połowie pierwszego sezonu The X Files. Serial całkiem dobry, ale często mocno przewidywalny. Zobaczymy jak będzie dalej.

EDIT: O! Hammond z Teksasu wciela się w tatusia Scully. W ogóle to sporo tu drugoplanowych aktorów widzianych w innych serialach sci-fi.

Stary, uwierz, będzie coraz lepiej! Moim zdaniem sezony 4,5,6 są najlepsze.

7 też bardzo dobry, 8 w połowie bardzo dobry a tylko ostatni 9ty to niestety tragedia.

Oglądaj śmiało, X-Files to mój ukochany serial wszechczasów, a teraz jego duchowym następcą jest Fringe (co zresztą nawet zostało potwierdzone w jednym odcinku).

A ja już prawie skończyłem 2gi sezon TOSa, i jestem na 4ym odcinku 3 sezonu DS9.

Diabeu
    Uczestnik

Oglądam teraz DS9 3x08 "Meridian".Jak tylko zobaczyłem kosmitę przystawiającego się do Kiry, to po 5 sekundach poznałem, że to Jeffrey Combs :)A co najlepsze, 10 minut później zamawia on u Quarka andoriańskie (!) piwo :DLudzie, jak ja kocham Star Treka.

Dalek
    Uczestnik

Tylko, że wtedy Combs nie grał jeszcze Andorianina. W DS9 zobaczysz jeszcze Combsa w jego najlepsze startrekowej roli.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram