Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Oglądam "Miasteczko Twin Peaks" - r e w e l a c j a !!

Tak? Próbowałam oglądać kilka razy i nie dałam rady.

T'San
    Uczestnik

Witam, ja aktualnie przerabiam DS9 (powtórnie), na spółkę z ENTkiem (także powtórnie). Mam słabość do Treka i wolne weekendy.P.S. Mój pierwszy post. 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Z ENTka sobie ostatnio powtórnie obejrzałem 'In a mirror, darkly', ale dlatego że byłem świeżo po obejrzeniu TOSowego 'Mirror mirror' i się podjarałem, żeby znowu zobaczyć ENTkowski prequel :PA co do mojej prośby o te zmienione odcinki, to mi chodziło o Treka TOS, w Gwiezdnych Wojnach jestem że tak powiem 'w temacie' .Choć myślę, że w TOSie to tylko poprawili widoki planet, bo oryginalne to były strasznie rozmazane, a tu są na poziomie ENTka prawie :PNo i chyba ten zegarek na pulpicie w mostku Enterprise.Jeżeli ktoś ma namiar na pełną listę zmian w TOS Remastered and Enhanced względem oryginału, to byłbym wdzięczny ja jakiegoś linka 🙂

fluor
    Klucznik

Ja w tej chwili na końcówce piątego sezonu TNG. Wyjątkowo irytuje mnie chichot LaForge'a, czy ktoś jeszcze tak ma? 🙂

Barusz
    Uczestnik

@ Diabeu - Na memory-alpha.org przy omówieniach odcinków TOSa na dole masz m.in coś takiego jak Remastered Information, łącznie z fotami. Co do Mirror Universe, to najwięcej odcinków z nim jest w DS9.

Diabeu
    Uczestnik

O to zajebiście, bo nie pomyślałem w sumie, że jest tego więcej!!!A ty mi mówisz, że jeszcze parę ich jest, cudownie :)I dziękuję za linka.

Flashbones
    Uczestnik

Obecnie 4 raz oglądam DS9(jestem w połowie 4 sezonu) i 4 raz VOYa( końcówka 3 sezonu)

Eviva
    Uczestnik

Ja w tej chwili na końcówce piątego sezonu TNG. Wyjątkowo irytuje mnie chichot LaForge'a, czy ktoś jeszcze tak ma? 🙂

Mnie LaForge denerwuje w całości, ale bałam się wychylić w tej sprawie 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Wyjątkowo irytuje mnie chichot LaForge'a, czy ktoś jeszcze tak ma?

Taaa...

r_ADM
    Uczestnik

Ogladam pierwszy sezon Angela. Biedne to to. Na mroczny klimat sklada sie... glownie to, ze jest ciemno. Dialogi i historyjki slabe, postacie - takie sobie. Angel w BtVS byl ok jako big bad czy postac prawie drugoplanowa, ale charyzmy na ciagniecie calego serialu nie ma. Podoba mi sie Cordelia, ale to tez duzo za malo. Ogolnie bida jak narazie.

Match
    Uczestnik

Oglądam "Miasteczko Twin Peaks" - r e w e l a c j a !!

Tak? Próbowałam oglądać kilka razy i nie dałam rady.

To źle.

fluor
    Klucznik

Bardzo przyjemnie się ogląda 2 produkcje niescifi - Castle oraz Lie to me.

Flashbones
    Uczestnik

Także oglądam Castle, fajny jest także The Mentalist.

Diabeu
    Uczestnik

Obejrzałem właśnie TOS 2x09 "Metamorphosis".Odcinek jak na mój gust rewelacyjny.Byłem też w niezłym szoku kiedy Cochrane się przedstawił, bo nie miałem zielonego pojęcia, w którym odcinku on się pojawia, a zawsze byłem ciekawy jak wyglądała jego historia w Tosie.Wychodzi na to, że urodził się ~2030, więc nawet nieźle to się zgadza z kanonem podawanym w innych serialach i filmach.No i okazało się, że Kirk dotrzymał słowa i nikomu nie powiedział o nim, bo w innych serialach Treka nikt nie mówił, że Cochrane zmarł na tej planetoidzie razem z Towarzyszem (-ką 😉 ) . O ile tak faktycznie było 😛

oolloo
    Uczestnik

A ja już kończę oglądać Voyagera i trochę mi szkoda, bo niektóre odcinki są wręcz przepełnione humorem i będzie mi tego brakować...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram