Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

'In a Mirror, Darkly' to jeden z najlepszych odcinków ENTka ever!Co mnie najbardziej zniszczyło:- Porthos rottweiler :rotfl:- Mayweather i jego fryz oraz kolczyk- Trip wyglądający jak Two-Face z Batmana- panie T'Pol oraz Imperatorowa Sato :wub: - I.S.S. Defiant oraz klasyczne stroje z TOS- zajebioza!IMHO to najlepiej zrobiony alt. universe jaki widziałem w Trekach, no poprostu rozwaliło mnie.Następne 2 odcinki o tych rebeliantach i dziecku T'Pol i Tripa- też na poziomie.Został mi już tylko finał 🙁

Cross
    Klucznik

To będzie szybka jazda kolejką górską w dół 😀

Eviva
    Uczestnik

To będzie szybka jazda kolejką górską w dół 😀

Nie wierz w to, az tak źle nie będzie.

Cross
    Klucznik

Wiadomo, że przerysowałem nieco, ale jednak to co zrobiono z Tripem czy Shranem... :[

Bartas
    Uczestnik

'

IMHO to najlepiej zrobiony alt. universe jaki widziałem w Trekach, no poprostu rozwaliło mnie.

Hmm, co prawda Entka jeszcze nie widziałem ale serio jest lepiej niż w DS9?

Eviva
    Uczestnik

'

IMHO to najlepiej zrobiony alt. universe jaki widziałem w Trekach, no poprostu rozwaliło mnie.

WSZYSTKO jest lepsze niż DS9, no chyba że jesteś fanem nudnych i rozwlekłych historii bez ikry.

Cross
    Klucznik

Ja bardzo lubię DS9.

Bartas
    Uczestnik

Eviva ja uwielbiam DS9 🙂 dla mnie akurat ta historia nie jest ani trochę nudna ani rozwlekła 🙂 no ale o gustach się nie dyskutuje 🙂

Flashbones
    Uczestnik

Także uwielbiam DS9.

r_ADM
    Uczestnik

Nie ma natomiast mowy o obiektywizmie.

Alez jest. Istnieja kryteria wedlug, ktorych serial mozna ocenic obiektywnie i enterprise w tych kryteriach wypada wyjatkowo blado. Oczywiscie entka mozna lubic, ale cytujac klasyka nie nazywajmy szamba perfumeria 😉

Diabeu
    Uczestnik

'

Przeczytaj pogrubione a teraz zajrzyj na moją sygnaturę ^_^

Finał był całkiem fajny, dużo nawiązań do innych Treków, ale szkoda, że nie pokazali co Archer tam powiedział na samym końcu do tych wszystkich ras. Ale pomysł z hologramami mi się podobał, jak i obecność paru postaci z TNG.

Ogólnie na plus.

Teraz jestem w trakcie oglądania ST Nemesis, wrażenia opiszę jutro, no i jutro też zaczynam oglądać TOS.

Zdobyłem tą wersję 'remastered and enhanced'.

Istnieja kryteria wedlug, ktorych serial mozna ocenic obiektywnie

Dobre żarty.

Slawek
    Moderator

WSZYSTKO jest lepsze niż DS9, no chyba że jesteś fanem nudnych i rozwlekłych historii bez ikry.

Dołączona grafika

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie wierz w to, az tak źle nie będzie.

Będzie jeszcze gorzej, a w zasadzie już było, jak wyczytałem. Patrząc na Rikera stwierdziłem, że telewizja pogrubia ludzi, bardzo... ;> Troi wyglądała jakby TNG dział się sto lat później. ZABILI Tripa. Finał coś tam prezentuje, ale można było to pokazać o wiele lepiej. Poziom zdecydowanie odstaje na niekorzyść w świetle całego sezonu.

Eviva??? Bez ikry??? Obejrzałaś w końcu serial żeby tak jednoznacznie się o nim wypowiadać? DS9 jest genialne.

r_ADM, może i są jakieś obiektywne kryteria oceny serialu, ale nijak mają się do indywidualnych odczuć.

Bartas
    Uczestnik

Diabeu Rozwaliłeś mnie :):) Nie jestem pewien czy w Voyu były mirrorowe odcinki (bo go jeszcze nie widziałem) ale za to jestem pewien, że były w TOSie i DS9 czyli teoretycznie odcinki w Entku mogły być jedynymi mirrorowymi jakie widziałeś 😛 Wiec musiały być najlepsze 😛

Cross
    Klucznik

Mirror Universe was never used on TNG or VOY

Dla mnie w finale ENT najgorszym motywem było rozwinięcie historii Shrana.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram