Forum Fantastyka Star Trek A moglo byc tak pieknie

A moglo byc tak pieknie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 79 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Bo Kaśki nie da się nie lubić... To po prostu dobrze zaaranżowana postać, z którą panie mogą się łatwo identyfikować, a panowie podziwiać za siłę.

Panowie, jeśli podziwiają panie, to nigdy za siłę. Siły u kobiet boi się nawet najlepszy mężczyzna i instynktownie takiej kobitki nie lubi.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

A wypraszam sobie - Agate Wrobel to ja nie tylko lubie ale i podziwiam wlasnie za sile ;P A tak wracajac do tematu - Janeway wcale taka fantastyczna w mojej opinii nie byla. Byly lepsze kobiece charaktery w Voyagerze to raz a dwa najsensowniej zachowywal sie na nim mimo wszystko Chakotay.

zdarom
    Uczestnik

No a czy tu nie chodziło o siłę charakteru? No a Kes jak na kilkulatkę to też się sensownie zachowywała i fajnie wyglądała 😈

Lo'Rel
    Uczestnik

Kes też zaczęła się rozwijać pod koniec swojej kariery w Voyu. Poza tym czy ja wiem? Ja tam wiele kobiet podziwiam za siłę i odwagę życiową.

zdarom
    Uczestnik

A najlepsze że tych kobiet nie trzeba szukać w filmach bo są dookoła nas.

Lo'Rel
    Uczestnik

Czasem to aż za wiele 😛

Eviva
    Uczestnik

Szkoda, że nie da się powiedzieć tego samego o facetach typu kapitan Kirk, albo nie daj Boże Spock.

Anonimowy
    Gość

Takich Kierków paru jest tylko na żadnego nie trafiłaś, albo są zajęci przez inne. A Spocka mimo całej sympatii do postaci nikomu nie życzę. W sumie jest nudny. Za to z Kaśką by się nikomu nie nudziło miedzy innymi dlatego, że ma czasem głupie i szalone pomysły.

Lo'Rel
    Uczestnik

jak na przykład w Timeless? To był bardzo szalony pomysł 🙂 i posłała wszystkich w lodowa otchłań, a propos, rewelacyjny odcinek!!!

Eviva
    Uczestnik

Takich Kierków paru jest tylko na żadnego nie trafiłaś, albo są zajęci przez inne. A Spocka mimo całej sympatii do postaci nikomu nie życzę. W sumie jest nudny. Za to z Kaśką by się nikomu nie nudziło miedzy innymi dlatego, że ma czasem głupie i szalone pomysły.

E, Spock nie jest nudny, jest tylko poważny. Poza tym ma takie scichapęk poczucie humoru - jego niektóre przycinki są wprost boskie.

Anonimowy
    Gość

Szczególnie rozmowy między nim a doktorkiem. Tak tytułem offa. Lo, niestety nie widziałem tego odcinka, ale widziałem ten co się zamieniła w ... nie wiadomo co, jak dla mnie w glistę, z jednej strony było to obrzydliwe a z drugiej zazdrościłem wtedy Parisowi jak jasny gwint 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Koniecznie zobacz timelessa, warto choćby dla genialnej sceny lądowania (raczej roztrzaskania:) ) awaryjnego voyagera i paradoksów czasowych. A w tamtym odcinku masz rację z Janeway była wtedy wyjątkowa glista hehe ;]

Piotr
    Klucznik

To nie byla glista tylko plaz. 😉

Anonimowy
    Gość

Nie istotne czy płaz, wygladało to coś jak glista. Pomijam fakt, że miał to być ewolucyjny nastepca człowieka czyli to czym się staniemy za miliony lat na skutek ewolucji.

zdarom
    Uczestnik

To wyglądało jak cofanie się w rozwoju, jeśli tak byśmy mieli wyglądać to w pewnym sensie koło się zamyka bo w czasie naszej ewolucji już tego typu zwierzaczki już były (chyba).

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 79 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram