Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Zwiastun Prince of Persia

Zwiastun Prince of Persia

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Moderator

Filmy na podstawie gier komputerowych rzadko kiedy bywają udane. Czy zapowiedziany na maj 2010r. Prince of Persia: The Sands of Time tylko powieli schemat, czy też jednak szykuje się nam coś większego? Choć do premiery pozostało jeszcze mnóstwo czasu, już dziś obejrzeć możecie ponad dwuminutowy, przepełniony akcją i efektami specjalnymi zwiastun produkcji. Trailer dostępny jest w serwisie YouTube.

Dzikowy
    Participant

Wyłączę mózg i obejrzę z przyjemnością.Jak Mumię i nowego treka.

Infango
    Participant

Tak zawsze mi się zdawało że powinien być persem ale może to tylko jak 🙂

I. Thorne
    Participant

Jestem pełny obaw - jak robi to Disney to pewnie będzie PG-8 :>Gdyby zrobili porządna jatkę, a nie durna przygodówkę to może by się udało.

zdarom
    Participant

Nie wygląda to najgorzej. Gry z tej serii były zarąbiste, zwłaszcza PoP:WW, mam nadzieję, że film choć częściowo im dorówna.

Lo'Rel
    Participant

Jaka jatka? Przecież to przygodówka w najczystszej postaci. Jako ogromny fan serii gier PoP z wielką chęcią obejrzę film. Widzę, że zawiera w sobie elementy całej trylogii. Może być z tego świetne niedzielne kino rozrywkowe.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram