Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Wywiad Stargate Magazine z Amandą Tapping

Wywiad Stargate Magazine z Amandą Tapping

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Na stronie sliceofscifi.com ukazał się wywiad z Amandą Tapping udzielony dla Stargate Magazine. Aktorka mówi w nim o swojej przygodzie z SGA oraz o tym, co myśli o nadchodzącym Stargate Universe.

[more]"Byłam tam do ostatniego dnia" - wyjaśnia aktorka, wspominając zdjęcia ostatniego epizodu SGA. "Muszę być jednak szczera, nie byłam do ostatniego ujęcia, było to zbyt ciężkie dla mnie." - dodaje jednak po chwili. Wspomina także o tym, iż anulowanie serialu było dla niej prawdziwym szokiem, a zarazem smutną wiadomością. "Mieli tam świetną ekipę i mam nadzieję, że zatrzymają większość z nich do Universe" - dodaje.

Zapytana, o szczególne wspomnienia z Vancouver (gdzie miały miejsce zdjęcia do SGA), Amanda wraca pamięcią do sezonu czwartego, konkretnie zaś epizodu Trio, w którym główną rolę odegrała wraz z Davidem Hewlettem i Jewel Staite. "Nie wiem co fani myślą o tym odcinku, i może lepiej, że nie wiem, bo to była po prostu świetna zabawa! Nie śmiałam się tak bardzo od długiego czasu. Cała ekipa SGA jest bardzo utalentowana, są to mili ludzie. Mieć możliwość spędzić z nimi trochę czasu i podzielić się doświadczeniem to niezwykłe przeżycie.

Amanda mówi także o swoich fanach, którzy zasługują na wspomnienie w wywiadzie. "Chciałam wam wszystkim tym, którzy mnie wspierali, podziękować. Niezależnie od tego gdzie gram, wciąż dodajecie mi sił. Po odejściu z SGA obejrzeliście Sanctuary, gdy tylko pojawiło się w sieci i doceniam to."

W przyszłym roku prawdopodobnie będziemy mieć możliwość ujrzenia Amandy w dwóch produkcjach filmowych z serii Stargate, zatem wszystko wskazuje na to, iż pozycja Samanty Carther w świecie SG jest wciąż niepodważalna.

Źródło: Slice of Scifi[/more]

zdarom
    Participant

W przyszłym roku prawdopodobnie będziemy mieć możliwość ujrzenia Amandy w dwóch produkcjach filmowych z serii Stargate, zatem wszystko wskazuje na to, iż pozycja Samanty Carther w świecie SG jest wciąż niepodważalna.

Kiedy ten wywiad był robiony? Bo ztego co tu napisałeś wynika że będą 2 kolejne filmy, a pierwszy raz o tym słyszę/czytam.

cinus
    Participant

eee wywiad robiony był chyba niedawno, a w tekście było zaznaczone: "prawdopodobnie". Zresztą wiadomo, że ma powstać film o dalszych losach ekipy z SGA, podejrzewam, że drugi będzie dotyczył SG-1.

zdarom
    Participant

Fajnie jak coś nakręcą. Co do SGA to mam nadzieję że Atlantyda wróci na swoje miejsce czyli do Pegaza.

biku1
    Participant

Jeden z planowanych filmów ma być dosyć mocno skoncentrowany na postaci O'Neilla czyli powinno być dużo SG-1 a drugi ma być z SG-A i to już wiadomo przynajmniej od początku tego roku. 🙂

rupilius
    Participant

od odejścia O'Neilla przez 2 l 🙄 było nędznie, już nie mogę się doczekać na jego teksty

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram