Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Wyniki facebookowego konkursu rocznicowego

Wyniki facebookowego konkursu rocznicowego

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Keymaster

Uwaga, żądni kubków fani Star Treka! Dziś dowiecie się, kto wygrał drugi rocznicowy konkurs Trek.pl, a tym samym, kto otrzyma ostatni, unikatowy - bo jeden z zaledwie piętnastu istniejących na całym świecie - kubek z logo naszego serwisu. Ale najpierw poznacie odpowiedź na pytanie konkursowe, które, jak się okazuje, sprawiło Wam sporo problemów.

[more]Pytanie brzmiało: "Co mają ze sobą wspólnego postać grana w Star Trek Voyager przez Jeri Ryan, film Star Trek Insurrection i Trek.pl?". Prawidłową odpowiedzią - nie jedyną, bo dopuszczaliśmy też inne, jednak nikt na dobrą nie wpadł - jest liczba dziewięć. Jeri Ryan grała 7of9, Star Trek Insurrection to dziewiąty film serii, a Trek.pl obchodził dziewiątą rocznicę powstania.

Jedną z niewielu osób, które znały odpowiedź i jednocześnie zwycięzcą konkursu jest:

• Mariusz Miniszewski

Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie i gratulujemy zwycięzcy.[/more]

Lo'Rel
    Participant

Ja??? O jak sympatycznie 🙂 dziękuję, dziękuję. Nieskromnie mogę powiedzieć, że nie dokończyłem dobrze pytania, a odpowiedź wydała mi się skrajnie oczywista 🙂

Jamjumetley
    Participant

Gratulacje Lo'! 🙂

Lo'Rel
    Participant

Dzięki 🙂 w końcu coś wygrałem, zazwyczaj nie mam szczęścia w konkursach.

Barusz
    Participant

Gratki, będziesz miał czym szpanować w lipcu na Treksferze 😉

Lo'Rel
    Participant

O ja bym chciał i to nawet szalenie bardzo, ale lato jest u mnie gorące nie tylko z powodu temperatur, ale i pracy. Urlop w lipcu czy sierpniu nawet nie graniczy z cudem niestety. Ale nadzieja umiera ostatnia 🙂

fluor
    Keymaster

Nagrody wyślemy pocztą. Zawsze chciałem to powiedzieć 🙂

Manul
    Participant

Wrzuć zdjęcie jak pijesz z nowego kubka co by się nim pochwalić Lo'. Gratuluję!

Lo'Rel
    Participant

Hehe z pewnością się pochwalę tym unikatem :)Fluor, dostałeś swoja szansę 🙂

Piotr
    Keymaster

I dostanie też kolejne. 😉

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram