Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Weekend testów na serwerze Tribble

Weekend testów na serwerze Tribble

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Od jutra - 2 listopada - twórcy Star Trek Online planują na serwerze Tribble wielkie testy nowych funkcjonalności związanych z nadchodzącym sezonem 7 - o nadchodzących nowościach pisaliśmy już w serwisie. Za udział w testach przewidziane są nagrody, co ma zachęcić graczy do logowania się na serwer Tribble i współudziału w testach. Koniec akcji przewidziany jest na do poniedziałek (05.11.2012), o godzinie 19:00 polskiego czasu. Developerzy proszą, aby zauważone w tym czasie błędy i sugestie zgłaszać na oficjalnym forum gry.

Za udział w testach przewidziane są nagrody, niestety chwilowo nie wiadomo jeszcze, czym będą. Nagrody otrzymają gracze, którzy spędzą w weekend na serwerze Tribble przynajmniej godzinę.

[more]Jak zagrać na serwerze Tribble? Po pierwsze trzeba przenieść na serwer testowy swoją normalną postać. Po tej operacji podczas startu gry będzie można wybrać, czy chcemy grać na serwerze zwykłym (Holodeck), czy też jednym z dwóch testowych (Tribble i Red Shirt). Dokładniejsze informacje można znaleźć w FAQ serwera Tribble.

Źródło: Portal Star Trek Online

[/more]

Slawek
    Moderator

Hm, niewykluczone tym samym, że Season 7 ukaże się już w przyszłym tygodniu. Oczywiście ze wszelkimi nienaprawionymi bugami (których jest póki co mnóstwo).

Smiecho
    Participant

Całkiem możliwe:

- sezon 1 (2010): testy 19-23. marca, start: 24. marca (środa), po 1 dniu,

- sezon 2 (2010): testy 23-26. lipca, start: 27. lipca (wtorek), po 1 dniu,

- sezon 3 (2010): testy 24-26. listopada, start: 9. grudnia (czwartek), po 13 dniach,

- sezon 4 (2011): testy 1-5. lipca, start: 7. lipca (czwartek), po 2 dniach,

- sezon 5 (2011): testy 29. września-30. listopada, start: 1. grudnia (czwartek), po 1 dniu,

- sezon 6 (2012): testy 6-9. lipca, start: 12. lipca (czwartek), po 3 dniach,

- sezon 7 (2012): testy 2-5. listopada, start w najbliższy czwartek?

FAB
    Participant

No to muszę więcej groundów robić...

Smiecho
    Participant

No tak... Złapałem się nad czymś... 🙂 Gdybyście nie mogli z jakichś powodów przenieść postaci na Tribbla, to sprawdźcie, czy już tam ta postać nie istnieje. 🙂 Chciałem skopiować moją Jessice ponownie, żeby podnieść jej statystyki do tych Holodekowych i ciągle miałem błąd. A po prostu zapomniałem ją z Tribbla ręcznie skasować.

Melnikor
    Participant

Może od razu napiszę, żeby wyprzedzić możliwe późniejsze pytania i sapy. Nagrody za testowanie (najprawdopodobniej jakiś tribble) zwykle nie są rozdawane wraz z wejściem nowego Sezonu, a dopiero po okresie około 1-2 miesięcy.

Slawek
    Moderator

Zazwyczaj był. 😉 Dopiero po F2P coś im to wolno idzie.

Przy okazji, z Twittera CaptainGeko:

Al Rivera ‏@CaptainGeko

Great strike team helping us test the Vesta ships on Tribble. Can't wait to get this one live. Since you'll ask...Soon.

Coś czuję, że mimo sporej ilości rzeczy do poprawy jednak zdecydują się wydać sezon w tym tygodniu.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram