Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Warszawska Fiesta Modelarska

Warszawska Fiesta Modelarska

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Witam

Chciałbym zaprosić Was na Warszawską Fiestę Modelarską. Impreza odbędzie się 11-12 maja 2013 na Ochocie. Podstawą Fiesty jest konkurs modeli plastikowych. Przewidujemy również kategorię Science Fiction. W szranki mogą stanąć w niej wszystkie plastikowe modele do sklejania i malowania związane z ST jak i innymi serialami, filmami, światami. Jeśli macie ciekawe trekowe modele nie plastikowe to też je przynieście - pokażemy je na wystawie pozakonkursowej. Bardzo bym chciał zobaczyć ciekawe modele z ST na naszej wystawie. Wrzuciłem podobnego posta na forum SW - fajnie by było zobaczyć modele z obu serii. Na konkursach często widać X-wingi, Entków natomiast jak na lekarstwo :/

Wstęp na imprezę jest wolny.

Dla wszystkich wystawiających modele przewidziana jest darmowa wycieczka do Muzeum Powstania Warszawskiego. Zwiedzanie z przewodnikiem.

Będzie również pokaz malowania figurek oraz pokazy samochodów zdalnie sterowanych.

Jeśli chcecie wiedzieć więcej to piszcie PW albo wczytajcie się i polubcie naszą stronę na FB: https://www.facebook.com/ModelFiesta2013

pozdrawiam

organizatorzy WFM

Tom6ek
    Participant

o szkoda ze to tak daleko bo bym zabrał galactice i entka-B 🙂

Ostach
    Participant

Pozakonkursowo (nie startuję w konkursie jako organizator) na pewno będzie można zobaczyć mojego Vipera Mk II. Przemyśl jeszcze wyjazd, myślę, że to dobra okazja na wycieczkę.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram