Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Star Trek Państewka Tura 61 Informacje i zmiany

Tura 61 Informacje i zmiany

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Mimo tak dużej obsuwy, za którą bardzo przepraszam, rozkazy dostałem tak jak ostatnio tylko od Federacji i Klingonów. Oprócz Cardasian z resztą graczy niemam kontaktu.

Ogłoszenia i reklamy:

-Firma Stileman Enterprises ogłasza że poszukuje partnerów z stoczniami i chęciami na rozwijanie interesów.

-Firma Rhodesian Rendezvouz ogłasza że niedługo otworzą nowe trasy pasażerskie. Państwa zainteresowane otworzeniem swych portów kosmicznych i nowymi połączeniami serdecznie zaprasza sie do współpracy.

-Firma Cyberdyne z siedzibą u Druoda, ogłasza chęć sprzedaży samonaprowadzającego się inteligentnego uzbrojenia.

Klingoni, Federacja i Cardasianie potwierdzili dalszą grę, gramy dalej i mam nadzieje że reszta się odezwie.

Pitmistrz
    Participant

Tura poszła.

Yoko Hino
    Participant

Dostałem.

Kzinti niestety zrezygnowali z powodu studiów. Ale sam Dinuirar ma nadzieje że jeszcze kiedyś do nas wróci.

Od teraz Kzinti są NPC.  Była zmiana rządu, obecnie głową rządu Kzinti został Recep Tayyip i na pierwszym wystąpieniu poinformował że Kzinti będą strzegli swoich granic a każda jednostka je naruszająca będzie bez wyjątku niszczona przez Siły zbrojne Hegemoni. Jak zaznaczył, jest to spowodowane pobliskim konfliktem prowadzonym przez Konfederacje Breen i Królestwo Krenimskie.

fluor
    Keymaster

Ja potrzebuję trochę czasu na ogarnięcie, mam nadzieję, że do końca tygodnia dam radę.

Yoko Hino
    Participant

Jest 1/5 rozkazów na turę 62.

-Technodyne Industries informuje że otwarto cztery nowe połączenie pasażerskie. Zapraszamy do podróży, liniowce Technodyne Industries zapewniają najszybszą i najbezpieczniejszą podróż między cywilizacjami.

3825561395659f3c679794-735686-wm.jpg

Poczekam jeszcze dwie tury na Dominium i Bajoran, jak nie będzie kontaktu to te dwie nacje będą NPC. Zakończy się też anomalia która spowodowała rozrost Bajoran, wrócą do swojej początkowej wielkości. Tak więc pamiętajcie, że za dwie tury Bajorani mogą być już jedosektorowym państwem. Chciałbym też przeprowadzić samą tylko korekte położenia sektorów Sona, do poprzedniej zwartej klasycznej budowy jaką miały sprzed pojawienia się kolegi Harego.

fluor
    Keymaster

Wysłane.

Yoko Hino
    Participant

Dostałem. Jest 2/5 rozkazów na turę 62.    Czekam do poniedziałku i robie ture.

Yoko Hino
    Participant

Jest 3/5 rozkazów na turę 62.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram