Bartas: wyraziłem się nieprecyzyjnie, przepraszam. Tak to jest, gdy człowiek pisze o kilku rzeczach na raz nie zastanawiając się nad tym, co ślina na klawiaturę przyniesie i jak te skróty myślowe wyglądają. STO to moje wielkie hobby ostatnio (nawet na posta odpisywałem w trakcie ładowania mapy), a na Pyrkonie rozmawialiśmy, że szukacie okazji do gry w karciankę. Jeśli się spotkamy na Pyrkonie - a taką mam nadzieję, pogadamy o CCG albo o STO, poprowadzicie konkurs, albo cokowiek innego się wydarzy, to będzie super.Fluor: Wiem, że był i bardzo mi się to podobało. "Technobełkot" i "Familiadę" wspominam bardzo przyjemnie. 🙂 I cieszę się z każdej imprezy, na której mogę być i na której będzie co nieco o ST. Dlatego spodobała mi się wiadomość, że i tym razem na Pyrkonie będę mógł spotkać/posłuchać/zobaczyć ludzi podobnie jak ja (albo i o wieeele bardziej) lubiących to universum. Nawet sobie założyłem, że pomiędzy Pyrkonami 2012 i 2013 odświeżę sobie wszystkie odcinki/pełnometrażówki, żeby mieć chociaż odrobinę większe szanse w konkursach (choć do starych wyjadaczy pewnie mi daleko), ale na razie plan spalił na panewce... Ot, życie...