Forum Trek.pl Newsy Star Trek TrekSfera znów w mediach

TrekSfera znów w mediach

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Keymaster

Stowarzyszenie TrekSfera działa coraz szerzej. Coroczny zjazd fanów Star Treka stał się już tradycją, w przyszłym roku TrekSfera będzie częścią Polconu, prawdopodobnie wspomoże poznańskich fanów w zorganizowaniu bloku na Pyrkonie, a być może zaznaczy też swoją obecność na tegorocznym Falkonie.

Stowarzyszenie pojawia się też w mediach - zapewne pamiętacie występ w TVN - tydzień temu stało się to za pośrednictwem Finki i Evivy w radio TOK FM, w audycji Fantastycznie. Posłuchać jej możecie na stronie TrekSfery

Smiecho
    Participant

To świetnie! Na Polcon 2013 do Warszawy pewnie się nie wybiorę, ale do Pyrkonu mam 21km. 🙂 Im bardziej rozbudowana będzie część ST, tym fajniej. Inna sprawa, że goście z WOGF bardziej gustują w Star Trek CCG, niż Star Trek Online, a od początku roku to STO stało się moim głównym hobby... Bartas, Wookie, Raider: mylę się?

kotek
    Participant

Skomentuje wywiad z Eviva i Finka. Bardzo dobry, madry wywiad, przyjemna audycja. Sluchalam z prawdziwa przyjemnoscia! Poprosze o wiecej takich audycji. Licze, ze trek.pl bedzie o kazdej informowal.Dziekuje!!!

Eviva
    Participant

Skomentuje wywiad z Eviva i Finka. Bardzo dobry, madry wywiad, przyjemna audycja. Sluchalam z prawdziwa przyjemnoscia! Poprosze o wiecej takich audycji. Licze, ze trek.pl bedzie o kazdej informowal.

Dziekuje!!!

Dziękuję w imieniu swoim i Finki 🙂

A co do audycji, to niestety będą wtedy, gdy jakieś radio okaże głębsze zainteresowanie 🙂

Ja osobiście mogłabym zorganizować cały cykl, ale cóż....

Bartas
    Participant

mylę się?

Tak

fluor
    Keymaster

Smiecho: Star Trek na Pyrkonie zawsze był w mniejszym lub większym stopniu, pisaliśmy nawet o tym trochę na Trek.pl: 2012, 2011.

Smiecho
    Participant

Bartas: wyraziłem się nieprecyzyjnie, przepraszam. Tak to jest, gdy człowiek pisze o kilku rzeczach na raz nie zastanawiając się nad tym, co ślina na klawiaturę przyniesie i jak te skróty myślowe wyglądają. STO to moje wielkie hobby ostatnio (nawet na posta odpisywałem w trakcie ładowania mapy), a na Pyrkonie rozmawialiśmy, że szukacie okazji do gry w karciankę. Jeśli się spotkamy na Pyrkonie - a taką mam nadzieję, pogadamy o CCG albo o STO, poprowadzicie konkurs, albo cokowiek innego się wydarzy, to będzie super.Fluor: Wiem, że był i bardzo mi się to podobało. "Technobełkot" i "Familiadę" wspominam bardzo przyjemnie. 🙂 I cieszę się z każdej imprezy, na której mogę być i na której będzie co nieco o ST. Dlatego spodobała mi się wiadomość, że i tym razem na Pyrkonie będę mógł spotkać/posłuchać/zobaczyć ludzi podobnie jak ja (albo i o wieeele bardziej) lubiących to universum. Nawet sobie założyłem, że pomiędzy Pyrkonami 2012 i 2013 odświeżę sobie wszystkie odcinki/pełnometrażówki, żeby mieć chociaż odrobinę większe szanse w konkursach (choć do starych wyjadaczy pewnie mi daleko), ale na razie plan spalił na panewce... Ot, życie...

perekel
    Participant

Właśnie odsłuchałem sobie audycję - naprawdę sama przyjemność! :ok: :yes:

fluor
    Keymaster

Dziewczyny dały czadu 🙂 W tym wywiadzie nawet pomysł rozmawiania po klingońsku brzmi jakoś naturalnie 😉

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram