Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Trekowy quiz cytatowy

Trekowy quiz cytatowy

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • Author
    Participant

Generalnie to tak samo ja z Beam me up Scotty 🙂 swoją drogą pisali to w podręczniku do Psychologi Społecznej z której kiedyś korzystałem no ale kończąc off topic. Moja zagadka: pomiędzy kim a kim odbył się ten dialog i w jakim odcinku to było:"-I wanted to say goodbye properly this time ... i shall always picture you here-I expect you to always come charging to my rescue -I'll do my best"

r_ADM
    Participant

Odcinek We will always have Paris. Rozmawial Picard z pania Manheim(?) 🙂

Hemrod
    Participant

Tak. Była to rozmowa kapitana z Jenice Manheim.Zadajesz

r_ADM
    Participant

"At the first sign of treachery I will kill him, but I promise to return the body intact."

Tom
    Participant

Worf w rozmowie z Sisko w In Purgatory's Shadow

I. Thorne
    Participant

Może ja zadam prostą zagadkę."Romulanie, tak przewidująco zdradziecy."Jak zwykle. Kto, do kogo i w jakim odcinku.

r_ADM
    Participant

a bez sensu to cytowanie po polsku 😛 jak ktos ma wygooglowac to i tak wygoogluje 😛

Pah Wraith
    Participant

Może ja zadam prostą zagadkę.

"Romulanie, tak przewidująco zdradziecy."

Jak zwykle. Kto, do kogo i w jakim odcinku.

Weyoun, DS9: "Image in the sand" ale do kogo? O ile pamiętam, to była uwaga, którą Weyoun rzucił ot tak sobie, nie do kogoś specjalnego 😐

ps Nawet nie mam jak sprawdzić, bo mi DS9 zabrali 🙁

Domko
    Participant

I próbują oddać od ponad miesiąca tylko nie ma okazji (choróbska, odwoływane spotkania, etc.).A wydaje mi się, że powiedział to w rozmowie z Damarem. Ale rzeczywiście byłą to luźna uwaga.

I. Thorne
    Participant

Zgadza się. Powiedział to, gdy dowiedział się o milatyzacji księżyca Bajor oddanego pod zarząd Romulanom.I wg mnie szukanie odpowiedzi w Googlu jest bez sensu. Albo ktoś zna ten tekst albo nie. Po co oszukiwać?

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram