Forum Trek.pl Newsy Star Trek To nie Khaaaaaaaan!

To nie Khaaaaaaaan!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Participant

Przy okazji promocji swojego nowego filmu - A Fantastic Fear of Everything, Simon Pegg powiedział parę słów na temat następnego Star Trek.

[more]

Dołączona grafika

Zapytany przez The Telegraph o postać, w którą wciela się inny brytyjski aktor - Benedict Cumberbatch (i czy jest to genetycznie zmodyfikowany nadczłowiek o superintelekcie), nowy Scotty z jednej strony artykułuje ochy i achy na temat warsztatu kolegi ale z drugiej poirytowany odpowiada:

Nie jest Khanem. To mit. Wszyscy tak mówią, ale to nie prawda.

Osobiście jestem szczerze usatysfakcjonowany taką odpowiedzią. 🙂

Źródło: The Telegraph[/more]

Dalek
    Participant

O to Sherlock gra w tym filmie?

Match
    Participant

Tak, tego złego.

Lo'Rel
    Participant

E tam, skoro tak powiedział, to pewnie będzie Khan.

Diabeu
    Participant

Też tak myślę 😀

Match
    Participant

Oczywiście, mnie też nic nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne.

fluor
    Keymaster

Pamiętacie, że przed premierą XI mówili, że film będzie fajny? 😉

Lo'Rel
    Participant

Zły nie był.

Jamjumetley
    Participant

Nie widzę powodu dla którego Pegg miałby kłamać. Koniec z kahn-spiracyjnymi teoriami! 😉

master_bruce
    Participant

Jednego nie rozumiem, po co ta cała tajemnica (chyba tylko ze względów marketingowych) czy to Khan czy Sran. Będzie Khan, będzie spoko, nie będzie Khana, też będzie spoko. Każdy jara się tym, że Khan to tzw 'arcy-wróg' Kirka. Przecież w TOSie nie chodziło wcale o 'bicie się z wrogami', tylko "...explore strange new worlds...".No ale czasy mamy jakie mamy i każdy 'dobry' w filmie musi mieć 'złego'. PS. Ten cały Sherlok to mi na Volcanina wygląda, może ktoś z "Mirror, Mirror" 😛

fluor
    Keymaster

Gdybyśmy mówili o serialu, to miałbyś rację. Ale spójrz na filmy kinowe ST i w ilu z nich był wyraźny przeciwnik do bicia...

master_bruce
    Participant

No masz rację, zawsze jakoś tak patrze na tą "epokę Kirkową" z perspektywy serialu...

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram