Forum Fantastyka Star Trek To już przesada...

To już przesada...

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Moderator

Przeczytajcie wstęp zapowiedzi elite force z http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...26,5961,2173,-1 . Gościa trzeba dorwać 😛

Anonymous
    Guest

"Na szczęście wyrosłem z tych naiwnych, sztampowych i eksploatujących ciągle te same pomysły, dziełek. Każda nowa produkcja filmowa w tej dziedzinie jest coraz bardziej żałosna, nędzna i próbuje się ratować efektami specjalnymi. "Grrr...Podwyższony stopień gotowości bojowej w KSO..."Żenada, ogólnie rzecz biorąc (dobrze, że w Polsce nie ma tak dużo „trekkies”, a ci którzy są, nie wiedzą gdzie mieszkam). "Hmmmm...Temu akurat dałoby się zaradzić... :)Na poważnie - nie lepiej dać grę do recenzji komuś, kto w tym "siedzi"? Albo przynajmniej niech dwie osoby oceniają: jedna w ogóle nie związana z danym światem, a druga - jak najbardziej; to byłoby najbardziej obiektywne chyba...No - na koniec się koleś poprawił...Ale i tak niech nie czuje się bezpieczny. 🙂

Qbah
    Participant

Nie rozumiem, po co dawac EF2 do recenzji kolesiowi, ktory nienawidzi ST ❓ Powinno sie powierzyc to komus "neutralnemu" 🙂 Choc w sumie od drugiego akapitu juz jest luz. Jednak pierwszy (tam gdzie opisuje swoje nastawienie do ST) - zupelnie bez sensu ❗

Tom
    Participant

Moim zdaniem dobrze, że tak zrobili, gdyż gierkę zapowiedział gość, który nienawidzi (jak większość Polaków) Star Treka. Jeżeli ta gierka mu się podobała, to spodoba się innym nie-fanom. Ja osobiście, gdy piszę jakiś komentarz do gry/filmu trekowego, to też pisze, że nie lubię Treka, ale o grze/filmie piszę, że mi się podoba, gdyż dzięki temu jakaś osoba przekona się i zagra/obejrzy Treka, może jej się spodobać i stanie się jednym z nas.

Krusty
    Participant

Wiecie co powinienem w tym momencie napisać coś zlośliwego i w ogóle ale powiem tylko tyle no cóż kolejny przykład umiejętności i znajomości tematu przez recenzentów tego serwisu no cóż po prostu trzymają swój poziom... ale nie martwcie się doczekamy dnia kiedy w końcu ich dorwiemy i ukarzemy za recenzje i zapowiedzi trekowych gier, dorwiemy ich i tych z Clicka.

mnemen
    Participant

Ej nikt wam nie zakazuje dodać własnej recki.

A o recenzencie. Człowiek najwyraźniej chce narobić szumu wokół siebie, już jego bio o tym mówi ( http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=roster,3,144 )...

Reyden
    Participant

No nie 😈 😈 😈

Kolejny nachalny 👿 👿 👿

Ciekawe jak recenzował gry ze swiata SW ❓

Quote:

Większość gier opartych na świecie Gwiezdnej Tułaczki, to tytuły przeznaczone zasadniczo tylko dla fanów seriali/filmów. Było w nich dużo fajnych rzeczy dla „startrekowców” i mało dla kogokolwiek innego. Kilka produkcji próbowało wybić się z niszy i trafić do zwykłego przeżuwacza elektronicznej rozrywki, jednak w znakomitej większości były to próby tak samo udane jak występ naszej reprezentacji na mistrzostwach piłki nożnej w Korei. Trzeba jednak przyznać, że jedna (jedyna) gierka całkiem nieźle poradziła sobie w szerokim głównym nurcie.

nie tylko EF wybiło się

Armada I i ew. II , SFC seria , DS9 The Fallen , ew. BC ,

wiec niech mi tu gosciu nie chrzani ze gry ST są tylko dla fanów 👿 👿

Tazman
    Participant

Gościu szanowny recenzent w pierwszym akapicie w jednym jednak miał na 100% rację.Z reguły jestem spokojny i opanowany, ale dobrze dla niego, że jednak nie wiem gdzie mieszka 👿 A ostatnio ludzie polubiłem Makaroniarzy, eee Italianców, eee Włochów a dokładniej.Piątek oglądam sobie Coomning Soon włoskie a tam w programie o NemesisieWłoskiego za bardzo nie kumam ale wyczytałem tyle, żebardzo dobry film S-F trzymający w napięciu thiler akcji itd.większośc komplementów. Po prostu aż się wzruszyłem kampania itp. koszulki bluzy pytania.Wszystkie ubytki wojskowości i popisy włochów ( nie licząc Imperium Rzymskiego bo to jednak siła była i armia the best ) przez ostatnie wieki wybaczam 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram