Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Teaser trzeciej części Transformers

Teaser trzeciej części Transformers

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Moderator

W sieci pojawił się krótki zwiastun zapowiedzianego na lato 2011 Transformers: Dark of the Moon. Filmik przedstawia jedynie lekki zarys fabularny ostatniej części trylogii, a obejrzeć go możecie poniżej:

Diabeu
    Participant

No tak jak już pisałem- mam nadzieję na przyzwoity blockbuster a nie kupę czyli coś w stylu Transformers 2.

Lo'Rel
    Participant

Teaser ciekawy, ale niewiele mówi faktycznie. A pewnie będzie kupa...

Coen
    Participant

Czas pokaże. Na razie jest dobrze, a część pierwsza obroniła się nieźle.

Galactica
    Participant

Może będzie tak jak z Żołnierzami Kosmosu; pierwsza część super, druga do bani, trzecia bardzo dobra.Pożyjemy zobaczymy.

Cross
    Keymaster

Może będzie tak jak z Żołnierzami Kosmosu; pierwsza część super, druga do bani, trzecia bardzo dobra.

Co?? 😮 Chyba inne części trzecie oglądaliśmy...

Diabeu
    Participant

Trzecia jest fajna, pod warunkiem że nabierze się naprawdę dużego dystansu.Ale gdyby oceniać film w normalnej skali to pewnie 1+/10 bym dał.

Coen
    Participant

Jedyne co było fajne w 3 ŻK to marudery, bardzo w klimacie książki. Reszta nie nadawała się nawet na usypiacz.

Galactica
    Participant

O maruderach mówię. Połowy filmu już nie pamiętam, ale tak czy inaczej niektóre fragmenty mi sie podobały, a niektóre.... Pokazana zostaola typowa dyktatura ze wszystkimi jej zaletami i wadami.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram