- Podchorąży Chyćka do mnie!! - ryknął Pułkownik Katiusza siedzący w gaciach na stanowisku kapitana statku kosmicznego. Pociągał żytniówkę z piersiówki i drapał się po karku. Na rozchełstanej koszuli widać było insygnia żołnierza Armii Czerwonej.
- Melduję się na rozkaz.
- Gdzie jest Jeden z Dziesięciu? Ten Borg zapchlony!
- Melduję posłusznie, że czołga się kanałem Jeffrisa.
- Po co? Przecież jest członkiem załogi. Ta deasymilacja jest zbyt kłopotliwa. Trzeba było go zarąbać siekierą jak była okazja.
- Panie Pułkowniku on tak robi z przyzwyczajenia. Jemu się jeszcze w implantach miesza.
Nagle Chyćka poczuł za plecami jakąś obecność. Coś jakby skrzyżowanie owczarka podhalańskiego z nieświeżą rybą.
- JESTEM BORG, ZOSTANIESZ ZASYMILOWANY...wróć... Panie Pułkowniku melduję się na rozkaz.
- Późno w czas, no co tam macie Jeden z Dziesięciu dla mnie za nowości?
W sobotę 1 lutego BranFlakes zaprezentuje nam zmiany po patch 8.5. Zagra w nowy featured episode, pokaże, o co chodzi z urodzinowym eventem. Odpowie również na pytania graczy i będzie rozdawał nagrody. Tradycyjnie żeby mieć szanse na upominek należy być zalogowanym w serwisie Twitch i wpisać na czacie słowo klucz, które będzie podawane podczas transmisji. Czas na wpisanie klucza będzie ograniczony.
Rozpoczęcie transmisji o 21 czasu polskiego. Kanał można znaleźć klikając tutaj.
Źródło: Oficjalna strona STO