Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Stream poświęcony nowemu sezonowi 01.02.2014

Stream poświęcony nowemu sezonowi 01.02.2014

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

- Podchorąży Chyćka do mnie!! - ryknął Pułkownik Katiusza siedzący w gaciach na stanowisku kapitana statku kosmicznego. Pociągał żytniówkę z piersiówki i drapał się po karku. Na rozchełstanej koszuli widać było insygnia żołnierza Armii Czerwonej.

- Melduję się na rozkaz.

- Gdzie jest Jeden z Dziesięciu? Ten Borg zapchlony!

- Melduję posłusznie, że czołga się kanałem Jeffrisa.

- Po co? Przecież jest członkiem załogi. Ta deasymilacja jest zbyt kłopotliwa. Trzeba było go zarąbać siekierą jak była okazja.

- Panie Pułkowniku on tak robi z przyzwyczajenia. Jemu się jeszcze w implantach miesza.

Nagle Chyćka poczuł za plecami jakąś obecność. Coś jakby skrzyżowanie owczarka podhalańskiego z nieświeżą rybą.

- JESTEM BORG, ZOSTANIESZ ZASYMILOWANY...wróć... Panie Pułkowniku melduję się na rozkaz.

- Późno w czas, no co tam macie Jeden z Dziesięciu dla mnie za nowości?

W sobotę 1 lutego BranFlakes zaprezentuje nam zmiany po patch 8.5. Zagra w nowy featured episode, pokaże, o co chodzi z urodzinowym eventem. Odpowie również na pytania graczy i będzie rozdawał nagrody. Tradycyjnie żeby mieć szanse na upominek należy być zalogowanym w serwisie Twitch i wpisać na czacie słowo klucz, które będzie podawane podczas transmisji. Czas na wpisanie klucza będzie ograniczony.

Rozpoczęcie transmisji o 21 czasu polskiego. Kanał można znaleźć klikając tutaj.

Źródło: Oficjalna strona STO

Uchi
    Participant

Podobają mi się te nowe wersje newsów z 'historyjkami', jestem nimi bardzo podekscytowany! To dobry kierunek, zabawny, jestem za! 🙂

iron1992
    Participant

Tak jak ja. Takie historyjki są bardzo fajne i poprawiają humor przed samą porcją newsów.

Diensdale
    Participant

Miło to słyszeć, myślę, że będę rozwijał. Jeśli czujecie niedosyt to tutaj jest tego znacznie więcej. Zaczyna się od drugiego postu.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram