Gra wchodzi w model F2P, wprowadziła mnóstwo nowości systemowych i w samej rozgrywce, na najbliższe tygodnie/miesiące już zapowiedziano nową zawartość (rzekomo co tydzień coś nowego), nie wspominając o drugiej rocznicy i Featured Series 4, a Ty twierdzisz, że nie ma o czym mówić? Nie było raczej o czym mówić w zeszłym roku, w okresie znacznie większej suszy. Teraz STO zaczyna się rozkręcać i wreszcie można mieć nadzieje na skupienie uwagi nie na systemie, lecz właśnie zawartości. Mamy uniwersalną walutę, mamy nową walkę naziemną, mamy doffy, mamy foundry, mamy fundamenty pod rozgrywkę F2P - teraz miejmy nadzieje skupią się na nowych misjach i daily.Wydaje mi się, że Chris się po prostu wypalił. To nie jest gracz, tylko fan treka, przez co nie wszystko potrafił ogarnąć i wyznaczyć priorytety. Ekipa na Skype nie zawsze była w tym pomocna, gdyż prawdę mówiąc te ich segmenty taktyczne to śmiech na sali z udziałem kapitana oczywistego. Dlatego mówię, że strata niewielka, gdyż urok podcastu do tej pory tkwił właśnie w prowadzących - fanboy'u treka oraz graczu MMO. Uzupełniali się obserwacjami i uwagami, jakkolwiek krytycznymi wobec gry, ale było to szczere. Teraz od odejścia Jeremy'ego miałem wrażenie, że strasznie to wszystko udawane i na siłę.A TORked zdaje się robią. Trafiłem przypadkiem na ichnego Live'a, jak coś kręcili o TOR.