STO Gateway jest już dostępny

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Narzędzie do zdalnego dostępu do informacji z gry poprzez zwykły komputer, tablet lub smartfon - STO Gateway - zostało oddane w ręce graczy. O jego możliwościach wspominaliśmy już na łamach tego portalu, ale dla przypomnienia: dzięki STO Gateway gracze mogą obecnie obejrzeć status i wyposażenie swoich postaci, okrętu oraz oficerów mostka, a także sprawdzić zgromadzone accolade. W przyszłości planowane jest rozszerzenie możliwości narzędzia.

Aby skorzystać z STO Gateway należy się zalogować danymi z gry na stronie internetowej pod tym adresem: gateway.startrekonline.com.

[more]Źródło: Portal Star Trek Online[/more]

Doro
    Participant

To niby przydatne narzędzie od dłuższego czasu lezy i kwiczy. Nie jestem na bierzaco, moze zupelnie nowa wersje przygotowuwuja z obsluga chatu czy cos, ale od dluzszego czasu jest "under mainterance' i mozna tylko korzystac z wersji starej, sprzezonej z serwerem testowym. Oby nie zdechlo, bo dla mnie to jeden z ciekawszych i wygodniejszych pomyslow.

Ugand
    Participant

To niby przydatne narzędzie od dłuższego czasu lezy i kwiczy. Nie jestem na bierzaco, moze zupelnie nowa wersje przygotowuwuja z obsluga chatu czy cos, ale od dluzszego czasu jest "under mainterance' i mozna tylko korzystac z wersji starej, sprzezonej z serwerem testowym. Oby nie zdechlo, bo dla mnie to jeden z ciekawszych i wygodniejszych pomyslow.

jedyne, co wiadomo, to post branflakes'a na oficjalnym forum. co do obecnej wersji - wszystko upadło wraz z wprowadzeniem zakładki fleet - kiedy chciałem ją przejrzeć albo mnie wywalało, albo ładowała się w nieskończoność.

ale to wciąż beta

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram