STO Collector's Edition

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Participant

Dziś przeglądając Allegro przypadkiem trafiłem na aukcję z STO Collector's Edition. Dlaczego ciekawa? Bo ta edycja jest od dawna niedostępna, a jej kupno to jedyny sposób, żeby dostać Red Matter Capacitor, który jest w tym zestawie.

Jednocześnie zaznaczam, że nie jestem sprzedającym i nie kontaktowałem się z nim. 🙂 Po prostu trafiłem na to przypadkiem. Może kogoś zainteresuje... Osobiście uważam, że cena jest ciut za wysoka.

PS. Wiem, że zostaje zawsze Amazon i szukanie tej edycji w sieci. Tu po prostu mamy podane wszystko na tacy i za złotówki.

Edit: Wow! Druga aukcja... A kiedyś nie można było dostać w ogóle...

Slawek
    Moderator

Jeśli coś jest "rzadkiego" na Allegro, to znaczy w większości przypadków, że gdzieś indziej jest taniej. I tak prosty search na brytyjskim Amazon i można znaleźć edycję Gold za niecałe 13 funtów. Sprzedawca indywidualny, ale towar "Fulfilled by Amazon".

http://www.amazon.co.uk/Star-Trek-Online-P...D/dp/B002ZG87WU

Dodam jeszcze, że w powyższych aukcjach nie ma nigdzie mowy, że jest to Collector's Edition. A zdjęciami to nigdy nie należy się sugerować, gdyż sprzedawcy świetnie w ten sposób ukrywają wszelkie nieścisłości, szczególnie gdy dodają informacje typu "Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić." Ba, informacje o dostępności w przedziale 5-14 dni też tylko sugeruje, że sprzedawcy importują towar zza granicy i opychają drożej w Polsce.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram