Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Starship Creator

Starship Creator

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
    Moderator

Pragne tylko poinformować, iż na http://www.suprnova.org pojawiło się ISO Starship Creatora. Gre ściągnąłem już wcześniej przez muła i mówiąc szczerze to nie to czego się spodziewałem, ale polecam :).

Kruge
    Participant

przykro mi, T'Reker, ale ow pliku nie znalazlem na w/w stronie... przeszukalem cala ich baze danych i nic... 😕

Reyden
    Participant

przykro mi, T'Reker, ale ow pliku nie znalazlem na w/w stronie... przeszukalem cala ich baze danych i nic... 😕

To chyba żle szukałes ,m bo ja znalazłem :

http://suprnova.dataracks.net/torrents/812...ISO-exe.torrent

Slawek
    Moderator

Dokładnie ten link.Pojawił się tam też Birth of the Federation tak jakby co (a ja nadal szukam Starfleet lub Klingon Academy...)

Jean Luck Picard
    Participant

Błagam chce tylko STARSHIP CREATOR czy to tak dużo ????Max197@op.pl

Slawek
    Moderator

Błagam chce tylko STARSHIP CREATOR  czy to tak dużo ????

Max197@op.pl

A ja chce ładną, młodą blondynkę z dużymi... oczami. O co ci kolego chodzi? Instalujesz Bit Torrenta i ściągasz z ww. strony lub eMule i tam szukasz.

Jean Luck Picard
    Participant

Dzięki za pomoc 8)

Nawet fani Star Treka nie chą mi pomóc!!

Jeszze raz dzięki za pomoc!!

Picard out

🙄

Zdecyduj się, czy dziękujesz, czy nie...

Piotr
    Keymaster

Dzięki za pomoc  8) 

Nawet fani Star Treka nie chcą mi pomóc!!

Jeszcze raz dzięki za pomoc!!

Picard out

I o co te pretensje? Pytasz czy to tak duzo prosic o zalatwienie gry. Jesli bylaby to taka prosta sprawa to sam bys sobie zalatwil, nie mam racji? Prosisz o pomoc to czekaj cierpliwie, a nie robisz wyrzuty, moze ktos kto moze jej udzielic sie odezwie. O ile go skutecznie nie zniecheciles.

Reyden
    Participant

JLP:

po 1 . przesłanie przez mejla pliku mającego ponad 100 MB mija się z celem

po 2. nie napisałeś czy masz działajace jakiekolwiek p2p ( i jakie masz łącze ) , oraz nie spytałes się o inną mozliwośc wymiany

I o co te pretensje? Pytasz czy to tak duzo prosic o zalatwienie gry. Jesli bylaby to taka prosta sprawa to sam bys sobie zalatwil, nie mam racji? Prosisz o pomoc to czekaj cierpliwie, a nie robisz wyrzuty, moze ktos kto moze jej udzielic sie odezwie. O ile go skutecznie nie zniecheciles.

zważywszy na to że nawet się nie spytał o grę , tylko odrazu wyskoczył z tym pytaniem-żądaniem

Gosiek
    Participant
    Quote:
    [...]

Nawet fani Star Treka nie chą

Chcą, chcą tylko sugerują żebyś wykazał się samodzielnością i włożył w poszukiwanie tej "wymarzonej" gry trochę wysiłu czyli:

a) samodzielnie znalazł i zainstalował klienta sieci Torrent

😎 sam zajrzał na stronę suprnovej

c) sam sobie za pomocą wymienionego programu ściągnął plik z podanej strony

Jeżeli jednak musisz mieć wszystko podane na talerzu to:

a) pod tym adresem: http://tinylink.com/?fka84y4lva jest abc Torrenta

😎 tutaj http://www.torrent.prv.pl znajdziesz dalsze informacje o programie

c) na stronie http://www.suprnova.org w dziale games poszukaj swojej gry

Pozdrawiam i życzę szybkich transferów 😉

Jean Luck Picard
    Participant

=/= ok ! Jestem niecierpliwy i upierdliwy ! sorry !Może ktoś wie jak korzystać z tego programu bit torrent !Ściągnąłem uruchomiłem setup! Dał informacje o pomyślnym zakończniu instalacji !! I dalej to juz nic nie wiem! =/==/= oK ! Sam dałem sobie rade !!Jeszcze 50MB i Creator jest mój !! Mma przynajmniej taka nadzieje !=/=

Gosiek
    Participant

Jestem niecierpliwy i upierdliwy ! sorry !

To może popracuj nad sobą zamiast mieć pretensje do innych, że nie chcą Ci pomóc - zwłaszcza, że nie muszą tego robić. 😉

Może ktoś wie jak korzystać z tego programu bit torrent !!

Podałam Ci w poprzednim poście kilka linków do stron opisujących działanie i obsługę Torrenta - zajrzyj tam, poczytaj, a jak coś będzie niejasne to zapytaj o konkrety. Pytanie "jak korzystać z programu" jest zbyt ogólne.

BTW. Jakiego klienta sieci Torrent zainstalowałeś? Ja polecam BitTorent 3.2.1 b CVS (experimental) - jest do ściągnięcia z wymienionych przeze mnie stron.

Jean Luck Picard
    Participant

Jestem za stary aby się zmienić !!=/=

Piotr
    Keymaster

Za stary? znaczy ile masz? 😉 Na zmiany nigdy nie jest za pozno, wystarcza checi. 😉 Powodzenia z gra.

Jean Luck Picard
    Participant

brakowało mi 18 MB ! komputer się zresetował a emule usunął creatora !!jestem na przedzawałowym ! =/2=

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram