Forum Trek.pl Newsy Star Trek Star Trek XII - jest czarny charakter!

Star Trek XII - jest czarny charakter!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

...a właściwie, to wybrano aktora który go zagra. Jest nim...[more]

...znany z tytułowej roli w serialu BBC Sherlock - Benedict Cumberbatch! Aktor pojawił się niedawno w filmie szpiegowskim Tinker, Tailor, Soldier, Spy (polski tytuł: Szpieg). O samej roli w Treku nadal nic nie wiemy. Jak tylko coś więcej wypłynie nie omieszkamy poinformować.

Dołączona grafika

Benedict Cumberbatch jako Sherlock Holmes

Dodatkowo warto wspomnieć o innym brytyjskim aktorze, który pojawi się na planie Star Trek XII. Znany z roli Mickiego Smitha w Doctor Who (również BBC) - Noel Clarke, zagra "postać typu rodzinnego, żonatego, posiadającego córkę". Dość enigmatyczne to brzmi...

Dołączona grafika

Noel Clarke

Zdjęcia do nowego Star Treka ruszają 15 stycznia.

Źródło: Variety[/more]

master_bruce
    Participant

Dla mnie ten Sherlock to na Vulkanina wygląda...

Jamjumetley
    Participant

No, na Khana raczej nie wygląda (a nie mówiłem?). Z drugiej strony - do Klingona też nie pasuje. Rzeczywiście będzie pewnie Wulkaninem.

fluor
    Keymaster

Może Sybok? 😀

Aldaron87
    Participant

Super bo serial Sherlock jest superancki 🙂 ale po co ten drugi w treku to nie wiem...

Pitmistrz
    Participant

Może będzie to jakiś nowy Wolkan.Na pewno kilku utraciło logikę po zniszczeniu ich rodzinnej planety.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram