Star Trek Online za darmo

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Moderator

W życiu nie ma nic za darmo... Ale Star Trek Online owszem, a przynajmniej jeśli się pospieszycie! Serwis Alienware Arena rozdaje klucze do gry zawierające 60 dni zabawy oraz kilka ciekawych dodatków do odblokowania w C-Store. Gdzie jest haczyk? Otóż liczba kluczy jest ograniczona, a skorzystać z nich mogą tylko osoby, które nie posiadają jeszcze wykupionej gry. Jeśli więc jeszcze w STO nie graliście, to lepszej okazji nie znajdziecie. A w przeciwnym wypadku zawsze można zaprosić do zabawy rodzinę i znajomych. 😉

Strona promocji - wymagane utworzenie konta celem otrzymania klucza.

Melnikor
    Participant

Jeszcze jakby dawali pre-paid'y darmo to bym był wniebowzięty 🙂

Flashbones
    Participant

Po tytule myślałem, że naprawdę będzie za darmo, a tak to tylko świetna okazja dla nowych graczy.

Pitmistrz
    Participant

Ja tam spróbuje się pobawić.

Slawek
    Moderator

Gdyby ktoś miał zamiar się rejestrować na stronie gry, to znajdzie się u mnie kilka referrali. 😉 Nic zobowiązującego, a są z tego jakieś obustronne korzyści. Jedynie e-mail potrzebny (PM). 😉

Pitmistrz
    Participant

Jednak nie pogram moje kompy się poddały. 🙁

fluor
    Keymaster

u mnie też się niestety zmarnuje się promocja... komp niedomaga.

Slawek
    Moderator

A w czym dokładnie problem? Betę pamiętam uruchamiałem na naprawdę słabym sprzęcie, więc może jednak jakoś się da?

fluor
    Keymaster

Karta graficzna powoduje jakiś konflikt, jakiś fatal error wyskakuje, a mam najnowsze (chociaż i tak wcale nie nowe) sterowniki.

Pitmistrz
    Participant

Dobra powiem tak.Mam 2 maszyny stojącego kompa i laptopa.Stojak ma Geforce 6600 128/128 1.7gb ram i P4 3.06.Lapek Pentium dual-core 1.6 2gb ram i jakąś zintegrowaną grafikę intela.Ogólnie wywala błąd że nie może czegoś tam 2D załadować, z tego co poczytałem na necie problem nie rozwiązywalny i trzeba lepszą grafę.

Slawek
    Moderator

Ech, szkoda. Sprawdźcie może jeszcze w wolnej chwili czy jest na to jakaś metoda lub obejście (np. na forum STO). Niby ten plus, że macie już grę wartą trochę grosza, a także bonusy z C-Store gratis, ale tych 60 dni szkoda mimo wszystko. No i fajnie by było gdyby jednak ktoś jeszcze się do STO przekonał, pomimo pewnych niedoskonałości gry ;).

LIBERTO
    Participant

Ech jaka szkoda. chiałem sprubować ale nie ma już kodów :-(((((

Piotr
    Keymaster

Zawsze możesz zagrać w demo, by wiedzieć czy warto.

LIBERTO
    Participant

chętnie sprubuję. czy ktoś może napisać co mam zrobić zeby zagrać w demo? jeśli już było coś takiego na forum proszę o odsyłaczdzięki

Slawek
    Moderator

Z tego co się orientuję, to nie ma teraz publicznego dema, tylko trzeba skorzystać z referrala od innego gracza. Pobiera się wtedy klienta gry jak normalnie (tutaj), ale ma się dostęp jedynie do tutoriala i pierwszej misji, obowiązuje limit poziomu doświadczenia itp.

The following restrictions are placed on all accounts using a guest pass:

Cannot trade player-to-player, send items via mail or use the Exchange.

Cannot send in-game tells except those on the friends list (but can receive all tells)

Cannot participate in zone chat

Cannot send a friend request, or team/fleet invites (but can receive and accept them)

Cannot play beyond level 3, or access missions other than "Stranded in Space," once outside of the tutorial Episode.

Całość info tutaj - http://www.startrekonline.com/referral#faq

Skoro gra wchodzi do końca roku w F2P, to pewnie system ten ulegnie zmianie lub zostanie usunięty, ale jeśli chcesz, to prześlij mi swego maila na PW, a wyślę Ci referrala. Nie wiem tylko czy jest na to demo jakiś limit czasowy, ale raczej nie - chyba tylko ograniczenia wymienione wyżej.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram