Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Specjalny projekt dla baz floty #11

Specjalny projekt dla baz floty #11

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Po raz kolejny graczom zostanie udostępniony specjalny projekt z cyklu "Starbase Featured Project", którym można poprawić estetykę baz floty. Słowem przypomnienia: od rozpoczęcia sezonu 6. i wprowadzenia do gry mechaniki baz floty co drugi czwartek Cryptic regularnie udostępnia graczom zadania trwające 2 godziny i kosztujące 200 tysięcy dilithium. W wyniku ukończenia projektów nie zmienia się funkcjonalność bazy, a jedynie wygląd lub stan osobowy bazy. Od czwartku (29. listopada) przez dwa tygodnie dostępny będzie kolejny projekt specjalny nazwany "Works of Art" opowiadający elementy historii Gwiezdnej Floty oraz Klingon Defense Force. GF otrzyma kolekcję mundurów z różnych epok, KDF natomiast ścianę z trofeami oraz mural.

[more]

Dołączona grafika

Zasady projektów specjalnych pozostają bez zmian. Przez dwa tygodnie, czyli do przerwy technicznej 13. grudnia będzie można rozpocząć zadanie, które wykonywać się może już po tej przerwie. W danym momencie można wykonywać tylko jeden projekt specjalny na raz, dlatego twórcy i deweloperzy STO sugerują pośpiech przy jego rozpoczęciu.

Źródło: Season 7 Dev Blog #22[/more]

FAB
    Participant

Projekt FED jest ciekawy, ale przy obecnych realiach, nie widzę sensu go robić

Ugand
    Participant

Projekt FED jest ciekawy, ale przy obecnych realiach, nie widzę sensu go robić

spodobały mi się dwa komentarze na stronie głównej, spróbuję napisać w podobnym stylu:

"więc KDF otrzymuje kawał socrealistycznej propagandy, zaś FED piękną wystawę ubiorów z Zen-Store. poza tym, brakuje mundurów z DS9 i Voyagera"

Dołączona grafika

ah, i jeszcze jedno: gdyby u FED to było muzeum figur woskowych, przynajmniej trochę stylizowanych na Archera, Kirka itp, a nie jakieś durne manekiny...

Jamjumetley
    Participant

Wolę manekiny niż Shatnera i Bakulę. To ma być wystawa mundurów, nie twarzy.Może się mylę, ale czy jumpsuit z Voyagera nie jest prezentowany za EV?

MnICH
    Participant

Eh, FED-owy projekt moim zdaniem jest tragiczny. Po co flocie wystawa sklepowa... Tak jak Ugand zaznaczyl gdyby to byly figury woskowe, badz moze zwykle obrazy z istotnymi postaciami to by bylo warte uwagi.

Natomiast projekt KDF jako taki, choc wydaje mi sie, ze osoba go tworzaca zbytnio sie nie starala. ;P

[edit]

Wolę manekiny niż Shatnera i Bakulę. To ma być wystawa mundurów, nie twarzy.

Oczywiscie same "twarze" bylyby tak samo beznadziejne. Chodzi o postac + na niej odpowiedni mundur.

Ugand
    Participant

Wolę manekiny niż Shatnera i Bakulę. To ma być wystawa mundurów, nie twarzy.

o ile Shat jest ikoną, tak sam jego mundur już nie; to zwykła reklama zachęcająca do ich zakupienia. płacić za możliwość obejrzenia czegoś, co później można kupić? Stop that, it's silly!

Slawek
    Moderator

Wyjątkowo żałosny projekt dla fed. Faktycznie, kosztowna reklama mundurów z C-Store, a w dodatku szpetna dla "wystroju" bazy. Tak się zastanawiałem do czego będą te okrągłe wyświetlacze pod ścianą, a teraz gdy już wiem, to podobnie jak w przypadku Security stwierdzam, że lepiej będzie ogół wyglądać bez tego projektu.

Beret
    Participant

Wystawa mundurow floty z kazdej epoki (czyt. kazdego serialu, filmu itp.) nie jest dla mnie glupim pomyslem. Zdjecia statkow wygladaja to i mundury byly by dopelnieniem tego nawiazujacego do historii wystroju. Nie mnie jednak na odwal sie to ja wole miec oddzielne pomieszczenie dla krawca i w nim te mundury. Przede wszystkim jednak uwazam, ze taki "gadzet" w obecnym stanie rzeczy jest zbedny i max jesli wogole to dal bym za ten projekt najwyzej 50k dillu!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram