Forum Trek.pl Newsy Star Trek Simon Pegg o nowym Star Treku

Simon Pegg o nowym Star Treku

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Keymaster

Mało słyszymy o powstającym sequelu Star Treka J.J. Abramsa. Jedynym, który ostatnio udziela jakichkolwiek informacji, jest Simon Pegg, odtwórca roli Scotty'ego.

[more]A co konkretnego mówi Pegg? Też niewiele. Jedyny konkret, jaki podał - że scenariusz do filmu został ukończony i jest niesamowity - jakiś czas temu można było przeczytać na jego Twitterze. A niedawno zasugerował, że w filmie pojawi się Harry Mudd. Przynajmniej tak niektórzy odbierają jego wypowiedź w wywiadzie promującym film Paul - stwierdził, że jego kolega z planu, Nick Frost, świetnie by się nadawał do tej roli.

Premiera Star Trek XII za ponad rok - 29 czerwca - więc minie jeszcze trochę czasu, zanim zaczniemy dostawać naprawdę ciekawe informacje.

Źródło: TrekMovie[/more]

I. Thorne
    Participant

No i dobrze, na ST XI poszedłem nie wiedząc nic o fabule i nie zawiodłem się, choc parę wpadek było.O XII tez wolałbym nic nie wiedzieć.

Reyden
    Participant

Nie powiedział bym że STXI miał parę wpadek , ten film to jedna wielka wpadka . Z jednej strony próba odświeżenia serii , trochę humoru , z drugiej błędy i bzdury i pokaz efektów .To już ST X był lepszy , bardziej trekowy niż ST XI , nie chcę nawet myśleć jak będzie wyglądał ST XII .

Pitmistrz
    Participant

Rayden nie oczerniaj tak XI nie było tak tragicznie.To prawda mogło być lepiej o wiele lepiej ale i tak mi się podobał.Po za tym "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"ja bym tam chętnie obejrzał film na podstawie DS9 ale to tylko moje zdanie. 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram