Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Seriale Syfy na topie

Seriale Syfy na topie

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Jak informuje SCI FI Wire, nowy serial Syfy, Warehouse 13, już drugi tydzień znajduje się na szczycie oglądalności wśród widzów w wieku 25-54 lat. Wtorkowy epizod "Resonance" pokonał równoległy odcinek The Cleaner (A&E), HawthoRNe (TNT), Saving Grace (TNT) oraz Rescue Me (F/X). Godzinny komedio-dramat osiągnął liczbę 3.4 miliona telewidzów, w tym 1.6 miliona w wieku 25-54 lat, a 1.2 miliona w przedziale 18-49 lat.

Tymczasem Eureka powróciła na ekrany, rozpoczynając drugą połowę trzeciego sezonu z widownią liczącą 2,6 miliona telewidzów. Nowy epizod przyciągnął 1,1 miliona widzów w przedziale wiekowym 18-49. Eureka wyprzedziła What Not to Wear (TLC), Whale Wars (Animal Planet) i The Great Debate (VH-1). Informacja o tym znajduje się tutaj.

Zuza
    Participant

Specjalnie dla Piotra, bo nie wie co dobre i marudzi, że nikt mu Eureki nie polecił...

Eureka!

Strasznie długa przerwę nam zafundowali, ale warto było czekać 🙂

Natomiast Warehouse 13 jakoś mnie nie zachwyca, ot serialik na wakacje. Nawet nie zauważyłam, że to "komedio-dramat" a nie przygodowo-sf...

biku1
    Participant

......Whale Wars (Animal Planet)......

O matko nawet nie wiedziałem, że do tego typu programów porównują seriale. Niebawem chyba będą robić porównania do kanałów zakupowych. 😉

Natomiast Warehouse 13 jakoś mnie nie zachwyca, ot serialik na wakacje. Nawet nie zauważyłam, że to "komedio-dramat" a nie przygodowo-sf...

Na razie nie jest źle, wszystko dopiero się rozkręca a my nie zdążyliśmy się jeszcze związać z bohaterami. Fakt, że jest z założenia serialem letnim czyli łatwym i przyjemnym w dobrym tego słowa znaczeniu. Pamiętajmy też ,że Eureka również nie miała jakiegoś super porywającego pilota a obecnie jaki sympatyczny serial się z niej zrobił. 🙂

Infango
    Participant

Jakoś strasznie ciężko mi się ten serial ogląda, przebrnięcie przez jeden odcinek to .... choć z drugiej strony eureka jest całkiem ok.

Zuza
    Participant

Eureka nie ma tak odgrzewanego klimatu :>Z bohaterami Warehouse raczej się nie zwiążę... No chyba, że z Fredrickson 😆 Pozostali nie maja jaj :/(jeśli ktoś chce kontynuować dyskusję już tylko o W13 to gdzies widziałam watek dotyczacy serialu...)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram