Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa RPG przez E-maila

RPG przez E-maila

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Jestem ciekaw, ile chętnych znalazłoby się do pogrania w trekowego RPG'a przez E-mail. Jeżeli sa jacyś chętni, piszcie tutaj, może uda się coś takiego zorganizować. Piszcie także sugestie, pomysły itd odnośnie tematu.Pozdrawiam

Reyden
    Participant

troche było by z tym roboty - ustalanie parametrów broni , system awansów itp .

ale jak co too

Cos podobnego , tylko osadzonego w swiecie SG prubuję

Jak ktos chce to moge załatwić trochę podreczników RPG

Corvus
    Participant

Piszę się na to!!!!!!!!!!

Mam narazie jeden pomysł (następne podan póżniej), a mianowicie: W toku gry można by modyfikować statki coś jak w STAR TREK Starfleet Command III. Co wy na to????

Reyden
    Participant

Piszę się na to!!!!!!!!!! 

Mam na razie jeden pomysł (następne podan póżniej), a mianowicie: W toku gry można by modyfikować statki coś jak w STAR TREK  Starfleet Command  III. Co wy na to????

mix rpg i RTS/Strategii ??

coś mi się to źle widzi

już lepszy był by czysty RPG

Corvus
    Participant

Nie o to chodzi!!!! Podoba mi się w ST SC 3 możliwość modyfikowania okrętów!!!!!!!

Zarathos
    Participant

Modyfikowanie okrętów, czemu nie. Ale o raczej w przyszłości. Jeżeli się całość rozkręci to czemu by nie zrobić czegoś w rodzaju Utopii Planitii - z zespołem inżynierów, naukowców itd. Na razie jednak myślałem o RPG. Podręczniki itd nie będą potrzebne. To ma być RPG a nie RTS. Od rozstrzygania różnych spraw jest MG, zresztą dane okrętów są powszechnie dostępne, a o awansach decydują przełożeni (kapitan, dowódca sekcji, jak się kiedyś dorobimy to może jakiś admirał).Cieszę się, że jest choć trochę chętnych.Pozdrawiam

kryzysik
    Participant

Jeszsze w cos takiego nie gralem ale chetnie sprobuje 8)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram