Forum Trek.pl Newsy Star Trek Projekt Enterprise do ST XI?

Projekt Enterprise do ST XI?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Na adres serwisu trekmovie.com anonimowy nadawca przesłał rzekomy projekt nowego, zrebootowanego, Enterprise. Autorowi gratulujemy doskonałego żartu 🙂

Link do zdjęcia

Barusz
    Participant

Ok. północy miałem plan napisać tu newsa o wspólnej konferencji prasowej Davida Eicka i Bradleya Bella, na której zapomiedzieli clifhanger BSG i "Mody na Sukces" 😉 Ale pewnie i tak by się to nie pojawiło na stronie 😉

Pah Wraith
    Participant

Mogłoby nie przejść 😀

Piotr
    Keymaster

Puscilibysmy, 1. kwietnia ma swoje prawa. 😉

Barusz
    Participant

😀

Dopiero dziś skojarzyłem, że to słowo brzmi crossover, clifhanger to co innego 😉

Pah Wraith
    Participant

niewątpliwie jednak teki crossover skończyłby się dla twórców BSG "wiszeniem na krąwędzi" ;P

Barusz
    Participant

Już to powoli realizują. Jak wspomnę "Hero", "Woman King" czy inny "A Day in the Live", to przebijają one telenowelowym klimatem przeciętne odcinki MnS, przynajmniej te, które znam.

Pah Wraith
    Participant

Ja nie znam żadnych 😉 ale trzymajmy kciuki za Rona Moore'a by mu skasowali BSG zanim do tego dojdzie..."Zejść ze sceny nieeeeepokonanym!"

Barusz
    Participant

Rok 2012:Olmos: Why are we canceled?McDonnell: Our fan is dead.Wiem, że ukradłem ten dowcip, więc nie musicie mnie uświadamiać.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram