Problem z oddaniem oficera.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Problem polega na tym że kolega dał mi oficera abym mu go przeszkolił ja przeszkoliłem ale nie moge mu go oddać cały czas wyskakuje naspis że gracz któremu chce go oddać niema wystarczającej liczby mniejsca aby zakceptowac tranzakcję. Kolega twierdzi że zwolnił mniejsce i w inventorze i na liście po lewej gdy klika się "U" i nadal cały czas wyskakuje ten napis. Jeśli tak się nieda to moze jest jakiś jeszcze inny sposób aby mu zwrucić jego oficera??

Silver Phoenix
    Participant

Wyślij mu go jako załącznik do maila. Poważnie.Jedyny minus to ten, że mail z załącznikiem da się wysłać jedynie z bazy (odpada przywołanie frachtowca w przestrzeni, trzeba się fatygować kawałek ;)).Oczywiście oficer musi mieć puste wszystkie sloty na wyposażenie.

Melnikor
    Participant

Jest od pewnego czasu bug że mimo posiadanego wolnego slotu na BOff nie można zaakceptować nowego. Kilka relogów, odczekać kilka godzin i zaczyna działać.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram