Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Prima aprilis

Prima aprilis

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Z innego tematu:

USS Phoenix zostął zamknięty :

Mamy dla Was smutną informację. Dziś dostaliśmy oficjalny list z Paramount Pictures. Napisano do nas z żądaniem zamknięcia naszej witryny lub zapłacenia 3 tysięcy dolarów z tytułu praw autorskich do znaków towarowych Star Trek. Niestety nie dysponujemy taką kwotą i dlatego zmuszeni jesteśmy do zawieszenia działalności USS Phoenix. Mamy nadzieję, że przez te kilka lat bawiliście się z nami dobrze i będziecie nas miło wspominać.

hmm , albo kolejny żart primaaprilisowy albo faktycznie Paramount zwariował 👿 🙁 🙁

Natomiast jesli chodzi o zarty prima aprilisowe to na http://www.startrek.com jest kilka calkiem zabawnych.. 😉

Piotr
    Keymaster

Phoenix ponownie powstal z popiolow. 😉 Ten Paramount jakis niezdecydowany, najpierw kaza zamykac, teraz juz nie, alez ten 1. kwietnia dziwnie wplywa na ludzi. 😉

U nas zarty tez byly, ale zdecydowanie mniej udane niz rok temu. Wtedy niejedna osobe nabralismy. W tym roku nasz glowny zartownis T'Reker probowal Was przekonac ze S&S wydaje nowa trekowa gre, a na PC powstal emulator PS2 z gra Shuttered Universe - bezskutecznie. Topic "Forum TSS a Forum POGF" tez raczej malo kogo nabral, mimo ze stralem sie by byl wiarygodny. Jestescie zbyt podejrzliwi! 😉

Coen
    Participant

No mój żarcik, co prawda ograniczony do załogi tylko widac okazał sie udany skoro z RR wyleciałem

Piotr
    Keymaster

Pozory myla, przeciez mowilemm do zobaczenia w piatek. 😉

Tak sobie mysle, primaaprilis sie skonczyl, ale mozna by powspominac. Wiec... kto wczoraj kogos nabral w jakis ciekawy sposob? Albo zostal nabrany? 😉

Coen
    Participant

Ja zostałem. Przez Ciebie. Tym temate o likwidacji forum pogfu 🙂

Piotr
    Keymaster

Administracja tegoz forum tez miala spore watpliwosci. 😉

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram