Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Powtórka epizodu Hearts and Minds

Powtórka epizodu Hearts and Minds

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika

Z "okazji" piątku trzynastego Cryptic ponownie udostępnił w grze możliwość wykonania specjalnej misji zatytułowanej "Hearts and Minds". Jest to krótki pseudo-horror, za którego wykonanie gracze wszystkich trzech frakcji otrzymają unikatowe nagrody. Osoby, którzy ukończyły już misję w przeszłości będą mogły ją powtórzyć otrzymując przy tym kolejną kopię nagród.

Hearts and Minds trwać będzie do soboty do godziny 15:00. Żeby otrzymać misję należy wywołać Franklina Drake'a lub K'Mena, a następnie udać się do wskazanego systemu w sektorze Eta Eridani. Wymagane jest także, żeby postacie graczy osiągnęły 11 poziom doświadczenia.

Źródło: Star Trek Online

iron1992
    Participant

fajna i lekka zabawa a dostałem za to klona i volkańską lirpę

I. Thorne
    Participant

Moja Orionka ma 38 poziom i misji nie widzi. Sadze, ze trzeba najpierw wykonac epizody z Devidianami, bo federacyjna postac widzi Drake'a bez problemu.

MnICH
    Participant

Moja Orionka ma 38 poziom i misji nie widzi. Sadze, ze trzeba najpierw wykonac epizody z Devidianami, bo federacyjna postac widzi Drake'a bez problemu.

Hmm... a jak wejdziesz w kalendarz, klikniesz na grafike 'event-u' i potem 'hail' - to tez nie dziala?

I. Thorne
    Participant

Nie zdazylem, ale chyba niedlugo znow bedzie 13-piatek, wiec sprobujemy.

FAB
    Participant

W okolicy 1 listopada (Wszystkich Świętych) ta misja jest dostępna dłużej.

iron1992
    Participant

ciekawe jak długo to będzie.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram