Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Powstanie serial na motywach Kodu Nieśmiertelności

Powstanie serial na motywach Kodu Nieśmiertelności

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Keymaster

ABC Studios i producent Mark Gordon pracują nad serialem opartym na motywach thrillera sci-fi Kod Nieśmiertelności (Source Code). W filmie pilot śmigłowca Colter Stevens (grany przez Jake'a Gyllenhaala) bierze udział w eksperymencie, w którym przejmuje on świadomość pasażera pociągu w ciągu ostatnich ośmiu minut jego życia, i stara się powstrzymać nadchodzącej nieuchronnie katastrofę.

[more]Akcja serialu ma opowiadać o trzech byłych agentach federalnych, którzy za pomocą technologii "kodu nieśmiertelności" będą zapobiegać atakom terrorystycznym i innym wypadkom. Projekt został przejęty przez telewizję CBS.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Source Code (2011)

Źródło: Blastr[/more]

Dr Bobaz
    Participant

Muszę przyznać, że to dobra wiadomość. Film był nieco naiwny i trochę przekombinowany, ale jest dobrym materiałem na serial. Nawet kończy się odpowiednio jak na pilota ;P. Co prawda fabuła kroi się trochę na kopię "Seven Days"...

Diabeu
    Participant

O, świetna wiadomość bo film bardzo mi się podobał.

fluor
    Keymaster

Film był bardzo fajny i udany, ale nie jestem pewny czy zwielokrotnienie tego pomysłu w formule serialu wypadnie dobrze.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram