Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Powstaje sequel "Ghost Ridera"

Powstaje sequel "Ghost Ridera"

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Oficjalnie powiadomiono, że Nicholas Cage wraca na wielki ekran jako Johnny Blaze w Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Będzie to sequel adaptacji komiksu Ghost Rider.[more]

Dołączona grafika

Film będzie realizowany w 3D, jak poinformowała strona Hot News z Rumunii, w której trwają właśnie zdjęcia. Nie jest to wielka niespodzianka. Być może trzeci wymiar przyda atrakcyjności nowemu filmowi.

Pierwszy pokaz Cage'a jako herosa o płonącej głowie niekoniecznie był tym, czego oczekiwali fani komiksu, podobnie jak Ben Affleck w Daredevil nie wbił się w pamięć widzów. Może tym razem będzie lepiej.

Źródło: IESB[/more]

Manul
    Participant

Czy tylko ja tak mam, czy odnoszę wrażenie, że Cage gra we wszystkich filmach jedną miną?

Cross
    Keymaster

Chodzi Ci o ten czaszkowy uśmiech? 🙂

Diabeu
    Participant

Ostatnim dobrym filmem, gdzie Nick naprawdę dobrze zagrał, było 'Lord Of War'.Potem już same popłuczyny.No ale zobaczymy co wyniknie z tego sikłelu.

Coen
    Participant

Kręcenie filmu w Ruminii, jeśli tam będzie też umieszczona akcja może sugerować, że Ghost zmierzy się z jakimś wampirem. Osobiście nie mam nic przeciwko temu, zwłaszcza że przy obecnej modzie na pijawki fajnie będzie zobaczyć jak ktoś łoi im te majonezową karnację:)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram