Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Powrót Starship Troopers

Powrót Starship Troopers

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Keymaster

uKwHp5v.jpg

Dobrze znany przez fanów gatunku sci-fi tytuł "Żołnierze kosmosu" niedługo wróci na ekrany. Trwają prace nad nowym projektem, którym zajmuje się Neal Moritz, producent znany m.in. z serii "Szybcy i wściekli" i postapokaliptycznego "Jestem legendą".

Nie zapadła jeszcze decyzja, czy nowa produkcja będzie filmem kinowym czy serią telewizyjną.

Źródło: Epicstream

I. Thorne
    Participant

Juz przeboleje, ze robaki sa glupie i nie uzywaja broni jak w ksiazce. Ale jak znowu puszcza zwyczajan piechote jak w filmie to ja juz dziekuje. Kwintesencja ksiazki byly pancerze, bronie i potezne okrety, a nie naparzanka bronia biala 😛

The D
    Participant

Po tym co widziałem do tej pory (adaptacja aktorska, książka, serial animowany, aktorskie sequele, film animowany) już w zasadzie niczego nie oczekuję. Może odrobiny przewrotnego humoru jak w ST3.

I. Thorne
    Participant

Zgadzam sie, spiewajacy admiral i "Bog istnieje i jest po naszej stonie" byly przezabawane. Prawdziwa wojna i reality show w jednym.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram