Forum Trek.pl Newsy Star Trek Pokaz filmowy na TrekSferze2009

Pokaz filmowy na TrekSferze2009

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Keymaster

TrekSfera2009 zbliża się powoli i czas zacząć podejmować poważne decyzje. Zespół programowy pracuje już pełną parą, a tymczasem pojawiła się kwestia, którą warto - naszym zdaniem - przedyskutować z potencjalnymi gośćmi imprezy.Z zapowiedzi naszych gospodarzy będzie możliwość pokazania dwóch, może nawet trzech filmów w sali projekcyjnej. Pytanie brzmi: co, jako goście konwentu, byście chcieli zobaczyć najbardziej?

zdarom
    Participant

The Search for Spock, First Contact i Insurrection.Chociaż mnie i tak tam nie będzie bo za daleko.

fluor
    Keymaster

Poza trekową klasyką, czyli wielką jedenastką (o dobrze, dziesiątką, bo jedenastki raczej nam nie pozwolą pokazać) rozważamy także inne opcje - takie jak filmy dokumentalne o treku (typu "Trekkies") albo fanowskie produkcje, co moim zdaniem też jest godne uwagi.

Lo'Rel
    Participant

Zdecydowanie popieram film o Trekkies. Jeśli o mnie chodzi, to całą dziesiątkę znam na pamięć zasadniczo 🙂 ale może The Motion Picture? Dawno nie widziałem, a jednak to pierwszy film z serii i wypełniony klimatem? I do tego faktycznie przydałoby się coś fanowskiego. Zawsze to ciekawie poznać fantazje na temat. 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram