Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Ostatnia bitwa Sami-Wiecie-Kogo

Ostatnia bitwa Sami-Wiecie-Kogo

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Keymaster

W sieci pojawił się zwiastun ostatniego filmu z serii Harry Potter. Trzeba przyznać, że robi wrażenie.

Lo'Rel
    Participant

Rzeczywiście, zwiastun robi wrażenie. A nie jestem fanem Pottera. Ale chyba obejrzę sobie ten film. Tylko to cholerne 3D...

Match
    Participant

Słyszałem, że ostatnie pięć minut ma zostać podzielone na pięć oddzielnych filmów, żeby widzowie mogli lepiej przeżyć pożegnanie ze swoimi ulubionymi bohaterami.

Dalek
    Participant

Podział filmu na 2 część, który miał być z założenia tylko skokiem na kasę fanów, bardzo się mu przysłużył. Część 5 i 6 były mocno okrojone i przez to nielogiczne. Podział 7 na 2 części pozwolił twórcom lepiej odwzorować książkę.Pierwsza część Deathly Hallows oraz Więźnia Azkabanu to jedyne na prawdę dobre filmy w serii.Zobaczymy czy 2ójka będzie równie dobra.

Cross
    Keymaster

Obejrzałem i jak dla mnie kicha. Bitwa o Hogwart dobrze wyglądała w trailerze, w filmie mizernie. A tak w ogóle, to coś jest w tym:

Dołączona grafika

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram