Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Nowy zwiastun X-Men Origins: Wolverine

Nowy zwiastun X-Men Origins: Wolverine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Keymaster

Do amerykańskiej telewizji trafiła kolejna reklamówka X-Men Origins: Wolverine. Tym razem wymienieni zostają wszyscy główni bohaterowie filmu. Zwiastun trwa równe 60 sekund, a obejrzeć go można tutaj.

Do premiery filmu równe sześć tygodni.

Źródło: SCI FI Wire

zdarom
    Participant

Zwiastun zwiastunem ale znalazłem w necie do ściągnięcia prawie gotowy film a do premiery został jeszcze miesiąc i co wy na to, toż to potężny przeciek.

Gosiek
    Participant

Nawet kilka serwisów o tym pisało, ja trafiłam na info m.in. tutaj. Twórcy filmu potwierdzili, że jest to skradziona wersja robocza, pozbawiona wielu efektów specjalnych, części dźwięku i niektórych scen. Dziwię się ludziom, którzy chcą coś takiego oglądać zamiast pełnej wersji - bo jedynym wytłumaczeniem byłaby dla mnie chęć porównania wczesnej wersji montażowej z ukończonym filmem, ale jakoś wątpię, żeby na świecie było minimum kilkaset tysięcy ciekawskich, chcących sprawdzić "jak to się robi", którzy potem pójdą do kin.

zdarom
    Participant

To prawda jest to niekompletna wersja i rzeczywiście nie ma sensu tego ściągać bo można się tylko zrazić do filmu i z tego powodu nie zassałem tego.

Coen
    Participant

Cóż, ja zaś będąc fanem ściągnąłem sobie ową wersje. Do kina zaś pójdę aby i tak zobaczyć pełną wersje o ile u mnie na wsi doczekam się aby to puścili (X-men 3 u mnie nie było:/). Aby nie spoilerować powiem tylko, że na filmie się lekko zawiodłem. I wątpie aby pełna wersja była o tyle bogatsza coby uzupełnić to czego ewidentnie brakuje tej becie...

zdarom
    Participant

Ja tam wolę iść do kina na normalną/ukończoną już wersję.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram