Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Nowe wydanie Farscape - nowe wieści

Nowe wydanie Farscape - nowe wieści

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Kilka dni temu informowaliśmy o planach wydania zestawu wszystkich sezonów serialu Farscape (w Polsce emitowanego obecnie przez stację AXN Sci-Fi pod tytułem Ucieczka w kosmos). Według najnowszych informacji będzie to box zawierający 25 płyt na których umieszczone zostaną wszystkie odcinki sezonów 1-4 serialu a do sprzedaży trafi 17 listopada.

[more]The Complete Series Megaset, bo taką nazwę ma nosić wydanie, nie będzie zawierało filmu Peacekeepers Wars. W zamian za to umieszczono na poszczególnych dyskach aż 15 godzin rozmaitych materiałów dodatkowych. Oprócz zwykle umieszczanych w takich wydaniach komentarzy do poszczególnych odcinków znajdą się także archiwalne materiały nakręcone za kulisami, w których ekipa filmowa oraz aktorzy dyskutują na temat serii. W bonusowym zestawie pojawią się także sceny nie wykorzystane w odcinkach o łącznej długości 90 minut. Wydanie będzie kosztowało w USA około 150 dolarów. Zaprezentowano także oprawę graficzną wydania - prezentuje się ono tak:

Dołączona grafika

Więcej informacji znajdziecie na stronie tvshowsondvd.[/more]

Infango
    Participant

Jak dla mnie super, ale tłumaczenie tytułu jest .....

Krusty
    Participant

Jak dla mnie super, ale tłumaczenie tytułu jest .....

W tym wypadku bardzo dobre.

biku1
    Participant

Wygląda na to, że w stosunku do dotychczasowego wydania 'complete' pojawi się kilka nowych dodatków. 😀 No i szkoda, że nie będzie w nim PKW.

GWYNBLEIDD
    Participant

Ale ma byc umieszczony dokument Farscape Undressed - z tego co sie orientuje puscil go tylko SCiFi Channel jakis czas temu.

biku1
    Participant

"Farscape Undressed" wyemitował również w Polsce AXN SCI FI po zakończeniu sezonu drugiego czyli prawidłowo. 🙂 Natomiast jeśli chodzi o wydanie dvd to mam go również w dotychczasowym wydaniu 'complete' więc to żadna nowość jeśli chodzi o dvd.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram