Jeśli dawno nie zaglądaliście do działu opowiadań na naszym forum, to nadszedł czas, by to zrobić. Po długiej ciszy pojawiło się w nim nowe dzieło autorstwa Coena. "Czas polatać" to historia osadzona w uniwersum Gwiezdnych wojen, a dokładniej Star Wars: The Old Republic.
Być może po lekturze zajrzycie też do starszych opowieści naszych forumowiczów, a kto wie, czy nie zechcecie napisać własnych. Tak czy inaczej zapraszamy do działu opowiadań.
Narobiłeś mi smaku, myślałem że się gdzieś pojawiło coś większego po polsku. A tutaj nasz dział FF tylko. Swoją drogą to już tak źle z forum, że trzeba ffy reklamować? :DA opowiadanie warto przeczytać - miło odstaje (na plus) poziomem od typowych książek z tego uniwersum.
No prosze, o mnie na main site się nie pisało, choć mam na koncie już pięć trekowych fanfików, z których dwa dodatkowo trafiły na listę bestsellerów portalu wydaje.pl. Równi i równiejsi?
Raczej mam nadzieję, że nowa inicjatywa. Gdyby o "równość" chodziło, to miałem sporo innych ff, które publikowałem tutaj a też żaden na główną stronę nie trafił.
Raczej nie wiedział, że istnieje taki portal jak wydaje.pl. Poza tym Coen jest zasłużonym przodownikiem pracy na forumowym polu fanfikowym. Należy mu się.Tak swoją drogą, Eviva - masz licencję na Star Treka? Bo zarabianie na nim bez zgody właściciela jest nielegalne.
Eviva, bez żalów, ładnie proszę. Po dłuższej przerwie i ciszy w dziale postanowiliśmy dać newsa o nowym opowiadaniu - to nie powód do snucia teorii spiskowych.
Promowanie 'własnej' zawartości nigdy nie jest złym pomysłem, czy to dla autora fanfika, czy naszej strony i Piotr próbuje wprowadzić nową chlubna tradycje. Jak najbardziej to popieram. Myślę ze jeśli pojawią się nowe interesujące opowiadania to i tego typu news nie będzie ostatni. Nie wiem skąd się wzięło to niesympatyczne 'równi i równiejsi' ale zamiast tego można było zaproponować ze warto pomyśleć, w ramach tej inicjatywy, o jakimś cyklicznym podsumowaniu dotychczasowych najciekawszych opowiadań, tak by też miały szanse trafienia na 'main site'.
Tak swoją drogą, Eviva - masz licencję na Star Treka? Bo zarabianie na nim bez zgody właściciela jest nielegalne.
Mam propozycję - napisz donos do Paramountu, bo tylko wytwórnia może wystąpić do mnie z pretensjami. Ja jej chętnie oddam te 50 złotych, które jak dotąd zarobiłam (można to sprawdzić), a nawet dodam drugie tyle, żeby biedacy z torbami nie poszli. Rzeczywiście, obrobiłam ich do gaci.
Zadałam proste pytanie, dlaczego jeden ze swą twórczością trafia na main site, a drugi nie. Bo przecież i Toreth się tym parała i dobrze jej szło, a także, o ile mi wiadomo, parę innych osób. Napisałam konkretnie o sobie po to, by dać przykład, nie dlatego, że zżera mnie chęć ukazania się na stronie głównej czegokolwiek.
Nie korć.Jak dla mnie to po prostu Coen trafił w czas gdy Piotr i spółka postanowili zareklamować ff'y i tą część forum. I tyle. Miał szczęście.Tak swoją drogą Piotr - ma to coś może wspólnego ze stworzeniem na stronie dawno zapowiadanego działu fanfikowego?
Przypomnę dlaczego teraz, a nie wcześniej. Bo to nowa inicjatywa. Może można było zrobić to lepiej, np dać linki do kilku opowiadań rożnych autorów, ale (tu się powtórzę) to nowa inicjatywa i na pewno jest miejsce na usprawnienia. I Eviva. Nie chodzi o pytanie, ale o mało sympatyczny sposób w jaki je zadałaś. Konstruktywna krytykę czy usprawnienia sugerować można w lepszy sposób.Zuy Piotrze ze zuego TSSu miałeś czelność nie wspomnieć o wszystkich opowiadaniach. No jak mogłeś. Pokuta na dziś. Napisz nowe newsy każdy z osobna na temat każdego z osobna opowiadania. I nie waż się zapomnieć o opowiadaniach Evivy. 😉
O, się znalazł walczący o userów - nie myślałeś o nicku OmegaTron? ;>Zarathos, tak po prawdzie to ma związek z uruchomieniem czegoś większego. To coś ma w założeniu zawierać dział ff, ale możemy się z nim nie wyrobić na start. Spróbujemy.Eviva, trafiło na opowiadanie Coena, bo akurat napisał nowe. Zamierzamy lepiej promować wszystkich autorów. A Ty wypij jakieś ziółka, wygląda jakbyś miała dzień wrogości.
Eviva, trafiło na opowiadanie Coena, bo akurat napisał nowe. Zamierzamy lepiej promować wszystkich autorów. A Ty wypij jakieś ziółka, wygląda jakbyś miała dzień wrogości.
Dzień?! Jaki dzień?! Ja ogłaszam Rok Wrogości! To co było dotąd, to takie cuś nic! Jestem ZUA i dobrze mi z tym.