Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Nowe informacje o prequelu Aliena

Nowe informacje o prequelu Aliena

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Ridley Scott, reżyser kolejnej części przygód naszego milusińskiego (tj. Aliena) ujawnia kilka informacji na temat fabuły. Najciekawszą z nich jest to, że poznamy tożsamość gigantycznego obcego, którego kości odnaleziono w statku na LV-426 wraz z tysiącami jaj obcych.

[more]

Dołączona grafika

Akcja ma dziać się w roku 2085, czyli jakieś 30 lat przed wydarzeniami znanymi nam z pierwszej części obcego. Według Scotta cała fabuła ma kręcić się właśnie wokół owej tajemniczej rasy znanej tylko jako 'Space Jockeys'. Ponadto reżyser stwierdził stanowczo, iż powstanie filmu jest już tylko kwestią czasu. Nie ma już żadnych 'jeśli'.

Źródło: Sci Fi Wire[/more]

Erixin
    Participant

Ileż to godzin w podstawówce przeznaczyłem na dumanie, co to za "coś" :roll:. Mam nadzieje że nurtujące pytania 12 latka, który gdzieś tam we mnie siedzi zostaną zaspokojone. Jakie to dziwne, mimo 39 lat nadal czekam z dreszczykiem na filmy o obcych.

perekel
    Participant

Ileż to godzin w podstawówce przeznaczyłem na dumanie, co to za "coś" :roll:. Mam nadzieje że nurtujące pytania 12 latka, który gdzieś tam we mnie siedzi zostaną zaspokojone. Jakie to dziwne, mimo 39 lat nadal czekam z dreszczykiem na filmy o obcych.

Ech, mam to samo 🙄

Eviva
    Participant

"Alien" - znakomity kosmiczny dreszczowiec. Mam nadzieję, że ci panowie nie schrzania tematu.

Lo'Rel
    Participant

Mam nadzieję, że Ridley Scott daje nam gwarancję na świetny film. Ale w dzisiejszych czasach różnie to bywa. W każdym razie czekam z nadzieją.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram