Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nowe dowództwo TSS

Nowe dowództwo TSS

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Participant

W związku z ostatnimi wydarzeniami uznałam iż jestem nieodpowiednią osoba na nieodpowiednim stanowisku, dlatego też postanowiłam odejść z TSSu. Przepraszam wszystkich za moje błędy i dziękuję mojej wiernej i tej mniej wiernej załodze za współpracę.

Piotr: jako mój Pierwszy Oficer nie raz dowodziłeś pod moją nieobecność, dlatego też uważam, że właśnie Ty najlepiej nadajesz się na stanowisko Kapitana Trekowej Strony Startowej.

Vashar: Znakomicie rozumiesz sie z Piotrem, dlatego Ty zostaniesz Jego Pierwszym.

Tak więc z dniem dzisiejszym Kapitanem jest Piotr i to do niego zwracajcie się z wszystkimi pytaniami i uwagami.

Będę was dobrze wspominała. To było cudowne 7 miesięcy. Jeszcze raz przepraszam was za wszystko i dziękuję wam, że byliście, że jesteście i mam nadzieję że będziecie, a nowy Kapitan tego dopilnuje.

Piotr
    Keymaster

Kapitan wyslala ten post w nocy z 31.03 na 1.04, dokladnie o 0:04. Tak, juz wiecie co powiem - to byl primaaprilisowy zart. Czesc z Was wiedziala o tym od razu, czesc tylko przypuszczala, ale byli i tacy, ktorzy uwierzyli w intryge jaka tu uknulismy. 🙂 A to mnie bardzo cieszy, bo znaczy ze zart sie udal.

Tom
    Participant

Wrrrrr, nie lubię żartów tego typu, no ale jeżeli było troche śmiechu, z tego powodu, że udało się Wam mnie i pewnie kilku innych forumowiczów nabrać to spoko. W każdym bądź razie dobrze, że to był tylko żart.

Anonymous
    Guest

Kapitan wyslala ten post w nocy z 31.03 na 1.04, dokladnie o 0:04. Tak, juz wiecie co powiem - to byl primaaprilisowy zart. Czesc z Was wiedziala o tym od razu, czesc tylko przypuszczala, ale byli i tacy, ktorzy uwierzyli w intryge jaka tu uknulismy. 🙂 A to mnie bardzo cieszy, bo znaczy ze zart sie udal.

Udał, nie udał... Nie róbcie nam na przyszłość takich numerów. Też stawialiśmy, ze to primaaprilis, ale nigdy nie wiadomo... Pewnie, widzieliśmy datę i godzine wysłania postu. I co z tego? Różne wypadki chodzą po ludziach, o datę w kalendarzu nie pytając. Sądzę, że gdyby ktokolwiek z nas - nawet z tych mało ważnych - 4umowiczów oznajmił, ze odchodzi, też nie byłoby za wesoło...A co dopiero, gdy z taką nowiną wyjeżdża ktoś tak popularny jak kapitan TSS.

W kazdym razie powiem to, co pewnie większość myśli: Cieszę się, że to nie było "na poważnie"....

Slawek
    Moderator

Z początku się nabrałem. Potem się skapnąłem, że jest Prima Aprilis (miałem wczoraj 14 ofiar moich żartów 😀 ) ale Piotr ciągle twierdził, że to nie jest PA. Więc postanowiłem poczekać do dnia dzisiejszego aby się przekonać samemu. I miałem racje 😛

Coen
    Participant

U mnie ten post jest o 11:04 pm wiec... ale tez sie ciesze ze to tylko żart

Q
    Participant

U mnie tak samo...

Ale żart był niezly szczegolnie kiedy Romulak klócil sie z Piotrkiem o stanowisko...

Piotr
    Keymaster

Ladny teatrzyk odstawilsmy, prawda? 😉

Q
    Participant

I Klasa !!!

Kronos
    Participant

U mnie ten post jest o 11:04 pm wiec... ale tez sie ciesze ze to tylko żart

Dokładnie u mnie też była ta godzina, ale dobrze że wszystko wraca do normy 😀 😀

Vashar
    Participant

Ladny teatrzyk odstawilsmy, prawda? 😉

Ja tylko dodam, że teatrzyk miał małą kontynuacje za kulisami późnym wieczorem, gdy kapitan należało już oddać mostek... a podstępni Rrrromulanie wypowiedzieli posłuszeństwo i zbuntowali sie Latynos 😉

W rolach głównych wystąpili:

Piotr jako samozwańczy kapitan TSS 😉

Vashar jako samozwańczy FO TSS, najwierniejszy oficer Jaśnie Nam Panującego Kapitana Piotra >:>

Latynos jako żądna krwi, pozbawiona stanowiska przez podstępnych Rrromulan klingońska exkapitan 😈

Piotr
    Keymaster

Dokładnie u mnie też była ta godzina, ale dobże

Problem ze strefa czasowa zadzialal na nasza korzysc, czesc z Was ma ja po prostu blednie ustawiona. 🙂 Nalezy ustawic GMT +2 godzin - przynajmniej ja tak mam i jest poprawnie.

Coen
    Participant

Ta ubaw po pachy...

Q
    Participant

No tak Kaliningrad i Afryka P.

😀 😀 😀

No to do niedzieli

moze na chwile wpadne jeszcze w czwartek wieczorem

Nie piszcie za duzo postow bo sie nie doczytam 😉

Narazie.

Anonymous
    Guest

Nienawidzę żartów tego typu, na temat poważnych spraw i które bazują na uczuciach ludzi...BYE...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram